На 10 ноември се прочете смъртната присъда на социализма и

...
На 10 ноември се прочете смъртната присъда на социализма и
Коментари Харесай

Бакърджиев категоричен: В десницата липсва интелектът - учени, професори...

На 10 ноември се прочете смъртната присъда на социализма и комунизма. Първите 8 години бяха пропилени в България, и освен те. Досега ръководят Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи - тези, които не вършат промени ”, счита някогашният вицепремиер и министър на районното развиване и благоустройството от 1997 до 1999 година Евгений Бакърджиев. " В България мъчно се взимат решения, тъй като би трябвало да се носи отговорност. Преди 18 години си свърших работата. Оттогава никой не прави работа ", акцентира той пред Bulgaria ON AIR.

Едно от емблематичните лица на Прехода разпореди премахването на мавзолея в центъра на София през 1999 година и за следващ път изрично съобщи, че не съжалява за решението си.

" През 1999 година за 6 дни премахнахме и разчистихме мавзолея. Оттогава минаха 18 години и никой не предприе нищо. Сменяха се кметове, никой нищо не предприе ", разяснява Бакърджиев и добави, че не е неприятно мястото на несъществуващия към този момент пантеон да бъде запълнено за една година от " Бронзовата къща ".
28 години след началото на Прехода някогашният вицепремиер счита, че 1/3 от българите, които симпатизират на левицата, са разочаровани от това, че младостта им е предходна безсмислено. Според него има втора третина, която е била с доста упования, че измененията ще донесат другата страна, само че в този момент са разочаровани и се бунтуват.

" Има трета част от българите, които работят и вървят напред. Този БВП не се създава нито от депутатите, нито от министрите ", означи Бакърджиев.

" В десницата липсва интелектът - учени, професори... ", безапелационен бе той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР