На 10 ноември (петък), в 17:30 ч., в Читалня (синя)

...
На 10 ноември (петък), в 17:30 ч., в Читалня (синя)
Коментари Харесай

Събития в библиотеката от 1 до 15 ноември

На 10 ноември (петък), в 17:30 ч., в Читалня (синя) І етаж Галина Атанасова кани всички русенци на диалог за трансдермалните пластири, трансдермалната технология и по какъв начин тяхното потребление усъвършенства здравето ни.

Да отключим енергийния си капацитет с Ценка Местанска

На 15 ноември (сряда), в 17:30 ч., в Читалня (синя) І етаж Ценка Местанска ще показа книгатата си „ Отключи енергийния си капацитет “. Сама дефинира своя труд като „ справочник на щастието “. В нея тя е дала свое ноухау – осем мисловни модела, посредством които всеки самичък може да почисти прочувствените аргументи за заболявания на щитовидната жлеза, за възобновяване на хормоналния баланс и насладата в живота, за съкращаване на тежестта, за декалцификация на епифизата и други

Ценка Местанска е лекар по логика на психиката, хомеопат, неврофийдбек терапевт, първият в България енергиен терапевт, който практикува новата бърза форма на ТЕС (техника за прочувствена свобода) - EUTAPTICS, FEFT. Повече от 20 години работи в Аюрведа клиника в Германия и дава онлайн сесии на свои пациенти в България.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР