На 10 ноември 2021 г. във Варна стартира безплатна детска

...
На 10 ноември 2021 г. във Варна стартира безплатна детска
Коментари Харесай

Безплатна академия за деца програмисти стартира във Варна


На 10 ноември 2021 година във Варна започва безвъзмездна детска Академия за млади програмисти



 

От години Zariba Academy организира курсове за програмисти на игри, а този сезон оферират нещо в действителност новаторско и това е Roblox Game Academy!

Техният нов, съвременен план има за цел да покаже изгодите от игрите и тяхната позитивна страна. Вниманието им е ориентирано към деца на възраст от 14 до 18 години. Напълно гратис те ще бъдат приобщени към света на гейминга, като ще имат опция те самите да го основават.

Игрите подтикват въображението, умствения и образен потенциал на всяко дете. Те оказват помощ за увеличение на творчеството, логиката и математическите качества.

Голям опит особено в игрите за деца има световноизвестната компания Roblox, която e огромна онлайн, мултиплейър платформа, позволяваща на потребителите да основават свои лични заглавия и да играят разнообразни типове игри, дело от други консуматори. 

Броят и разнообразието на предлаганите игри е удивителен със своите мащаби, а най-прекрасното е, че огромна част от хората творящи това наличие са точно деца. 

И тъкмо за това е основан Roblox Game Academy – един план на Zariba, стъпил върху големия опит на Roblox. Тази академия може да направи чудеса за учениците, които ще се включат. А присъединяване в нея ще е привилегия, която ще се извоюва след сполучливо минаване на входящ тест. 

Сред опитния екип от преподаватели, блестящо изпъква  15 годишният Лъки-Мартин Матев, който към този момент се е потвърдил като програмист, а в този момент ще може да бъде и преподавател за други възпитаници като него и дружно, те ще могат за следващ път да потвърдят какъв брой умни и изобретателни са българските деца.



 Ето още малко детайлности:

Мястото в групата на спечелилите ще бъде справедливо с проявление на добър резултат на входящ тест.

Кандидатите би трябвало да имат базови знания в региона на осведомителните технологии, британски език и добра логическа мисъл.

Продължителността на образованието е 3 месеца.

Лекциите ще се организират два пъти седмично.

Записването за входящ тест става до 01.11.2021 година на email:

Ако желаете да сте част от това премеждие, не се колебайте, а се запишете за тест!

 



*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР