На 10 ноември 2021 г. във Варна ще стартира безплатна

...
На 10 ноември 2021 г. във Варна ще стартира безплатна
Коментари Харесай

15-годишен, явление в света на гейминга и програмирането, лектор в безплатен курс във Варна

 На 10 ноември 2021 година във Варна ще започва безвъзмездна детска Академия за млади програмисти, а един от преподавателите е единствено на 15 години и към този момент е събитие в света на гейминга и програмирането.

Ето какво споделят уредниците:

От години Zariba Academy организира курсове за програмисти на игри, тъй като знаем, че има ли предпочитание, всеки може да се научи. А този сезон предлагаме нещо в действителност новаторско и това е Roblox Game Academy!

Нашият нов, съвременен план има за цел да покаже изгодите от игрите и тяхната позитивна страна. Насочили сме вниманието си към деца на възраст от 14 до 18 години. И изцяло гратис желаеме да ги приобщим към света на гейминга като им дадем опция те самите да го основават.

Ние чудесно знаем, че игрите подтикват въображението, умствения и образен потенциал на всяко дете. Те оказват помощ за увеличение на творчеството, логиката и математическите качества.

Голям опит особено в игрите за деца има световноизвестната компания Roblox, която e огромна онлайн, мултиплейър платформа, позволяваща на потребителите да основават свои лични заглавия и да играят разнообразни типове игри, дело от други консуматори.

Броят и разнообразието на предлаганите игри е удивителен със своите мащаби, а най-прекрасното е, че огромна част от хората творящи това наличие са точно деца.

И тъкмо за това взехме решение да създадем Roblox Game Academy – един план на Zariba, стъпил върху големия опит на Roblox. Нашата академия може да направи чудеса за учениците, които ще се включат. А присъединяване в нея ще е привилегия, която ще се извоюва след сполучливо минаване на входящ тест.

Сред опитния екип от преподаватели, блестящо изпъква нашата звезда – 15 годишният Лъки-Мартин Матев, който към този момент се е потвърдил като програмист, а в този момент ще може да бъде и преподавател за други възпитаници като него и дружно, те ще могат за следващ път да потвърдят какъв брой умни и изобретателни са българските деца.

Ето още малко детайлности:

Мястото в групата на спечелилите ще бъде справедливо с проявление на добър резултат на входящ тест.

Кандидатите би трябвало да имат базови знания в региона на осведомителните технологии, британски език и добра логическа мисъл.

Продължителността на образованието е 3 месеца.

Лекциите ще се организират два пъти седмично.

Записването за входящ тест става до 01.11.2021 година на email: 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР