На 10 март правилата се променят. Хорър иконата Гоустфейс се

...
На 10 март правилата се променят. Хорър иконата Гоустфейс се
Коментари Харесай

Нов град. Нов гоустфейс. Нови правила: „Писък 6“ с Джена Ортега идва през март

На 10 март разпоредбите се трансформират. Хорър иконата Гоустфейс се завръща на огромния екран с " Писък 6 ", само че този път има нещо друго. Най-новата част на основаната от жанровата легенда Уес Крейвън и сценариста Кевин Уилямсън извънредно известна и новаторска слашър поредност ще ни показа емблематичния палач в нова, надалеч по-ужасяваща светлина. Този Гоустфейс не е като другите и ще отприщи страха на феновете в кината в невиждани размери.

В " Писък 6 " сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напущат Уудсбъро и стартират нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов палач надява маската на Гоустфесй и като че ли не следва нито едно от откритите правила. Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка последваща жертва, самоличността и претекстовете на килъра наподобяват все по-мъгляви. По всичко наподобява, че този път оживели няма да има.    

Най-новият филмов откъс на " Писък 6 " ни слага в центъра на кървавата баня, разкривайки новия по-силен, по-безскрупулен и по-енигматичен Гоустфейс, и затвърждава обещанието на основателите на кино лентата, че това ще бъде най-напрегнатата, кървава и изненадваща част от поредицата досега. Трейлърът също по този начин ни предлага първи взор към завръщащата се към франчайза Хейдън Пенетиер, в ролята на обичаната на почитателите Кърби Рийд, както и към Кортни Кокс, която за следващ път се превъплъщава в емблематичната Гейл Уедърс.

Режисьори на " Писък 6 " са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато гибелта ни раздели, Писък), по сюжет на Джеймс Вандербилт (Зодиак, Невероятният Спайдър-мен) и Гай Бузик (Докато гибелта ни раздели). Сценаристът на първите четири кино лентата от поредицата Кевин Уилямсън (Знам какво направи предишното лято, Факултетът) още веднъж е в ролята на изпълнителен продуцент. В функциите са Мелиса Барера, Джена Ортега, Джазмин Савой Браун и Мейсън Гудинг, Кортни Кокс, Хейдън Пенетиер,Дермът Мълруни, Тони Револори, Самара Уивинг и други

Изображение: Forum Film

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР