На 10 и 11 май на комплекс Спортна София“ в

...
На 10 и 11 май на комплекс Спортна София“ в
Коментари Харесай

Завърши детският турнир по футбол 7, организиран от ЗС на БФС-София и АБФ

На 10 и 11 май на комплекс „ Спортна София “ в Борисовата градина се организира шампионат по футбол 7 за купа „ Кока-Кола “ с присъединяване на деца, родени през 2012 година

Надпреварата се осъществя със съдействието на Столична община по отношение на Национална стратегия „ Децата и футболът“ основана през 1999 година Програмата е ориентирана към децата от 10 до 14 години.

Победител стана отборът на ФК Национал, спечелил финала против ЦСКА-София след осъществяване на дузпи (0:0 в постоянното време). На трето място се класира Олимпия ФК-София, който победи Славия с 1:0 в дребния край.

Малките гении бяха зарадвани с самостоятелни награди за: най-хубав вратар (Александър Баша от Национал), най-хубав бранител (Кръстьо Симеонов от Олимпия), най-хубав полузащитник (Алекс Иванов от Левски), най-хубав нападател (Виктор Николов от ЦСКА-София), голмайстор (Матю Младжов от Славия), най-техничен играч (Матю Младжов от Славия), най-полезен играч (Спас Ашков от Левски-Раковски), най-полезен играч на шампионата (Лъчезар Димитров от ЦСКА-София) и най-хубав треньор (Михаил Захариев от Славия). Награда за „ Изключителен принос “ за организацията на шампионатите на АБФ заслужи Пандо Кобуров – чиновник на ЗС на БФС-София.

Освен индивидулните награди на всички участници бяха раздадени спортни екипи, а на тимовете топки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР