На 10 април в Sofia Event Center ще се проведе

...
На 10 април в Sofia Event Center ще се проведе
Коментари Харесай

Ясна е програмата на 21-я финансов технологичен форум на ICT Media

На 10 април в Sofia Event Center ще се организира 21-ят Финансов софтуерен конгрес, проведен от ICT Media и ISACA Chapter Sofia. На страницата на събитието към този момент е оповестена неговата стратегия.

Сред главните посетители на събитието е Етиен Госе, общоприет шеф на Европейски платежен съвет, който ще приказва за сегашния стадий на приложение и бъдещото развиване на SCT Inst.

 Ясна е програмата на 21-я финансов софтуерен конгрес на ICT Media

Също по този начин на 10 април ще презентират и двама представители на платежната система SWIFT. Мариана Янсен, старши специалист, ще направи обзор на новия стандарт при световните разплащания SWIFT gpi. Джудит Баракс, старши шеф " Платежни пазари” за Централна и Източна Европа пък ще приказва за опциите за попречване на измами.

21-ят Финансов софтуерен конгрес ще събере и български експерти, които ще споделят собствен опит. Кирил Кирилов, CIO и вицепрезидент на Алианц България Холдинг, ще презентира на тематика “Бизнес модел за цифрово бъдеще – от цифрови канали към основана на платформа тактика за цялостна цифрова трансформация”.

Владислав Венев, началник " Информационна сигурност " и Длъжностно лице по отбрана на данните в Райфайзенбанк България, ще приказва за настоящите киберзаплахи във финансовия бранш и сполучливите способи за справяне с тях.

Качественоти взаимоотношение с клентите посредством отдалечена идентификация и цифров онбординг, а също биометричните решения за възстановяване на потребителското преживяване ще бъдат тематика на лекцията на Георги Галчин, управител " Дигитална промяна " в TBI Bank.

За 21-ва поредна година финансовият софтуерен конгрес, проведен от ICT Media и ISACA Sofia Chapter, ще събере финансови институции и софтуерни компании, с цел да погледнат към най-новото от метаморфозата на бранша, с цел да дадат отговор на доста от въпросите, които вълнуват сектора, и с цел да посочат тематиките, които ще очертаят процеса на еволюция на идващото потомство финансови институции.

Събитието е ориентирано към представители на банков и небанков финансов бранш: банки, застрахователни институции, пенсионно-осигурителни компании, регулаторни органи, платежни оператори, финансови брокери, финансови компании в региона на микрокредитирането, в това число онлайн, консултантски компании, лизингови къщи, асоциации, държавни органи, финансово-технологични компании и други.През 2018 година събитието бе посетено от висши мениджъри (CEO, COO, CFO, членове на управителни препоръки и бордове на директорите), ИТ мениджъри, шеф отдели, ръководители планове, ИТ специалисти и специалисти по сигурността, инспектори, бизнес анализатори, консултанти, специалисти по платежни системи.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР