На 1 юни 2019 г. Специализираният наказателен съд задържа под

...
На 1 юни 2019 г. Специализираният наказателен съд задържа под
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест един от обвинените за рекет и наркотици в Монтана

На 1 юни 2019 година Специализираният углавен съд задържа под стража девет от десетимата упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за рекет и разпространяване на опиати в Монтана и района. Постоянен арест съдът дефинира и за ръководителя Мартин Антов. По предложение на Специализираната прокуратура един от упрекнатите е с мярка за неотклонение "Домашен арест " поради влошено здраве, оповестиха от пресцентъра на спецпрокуратурата.

Участниците в групата бяха арестувани в Монтана и София на 30 май 2019 година при интервенция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и ГДНП, със съдействието на чиновници от Дирекция "Жандармерия ". Претърсени бяха десетки адреси и коли.

При осъществените дейности по следствието на три адреса бяха открити и конфискувани разнообразни по количество и тип опиати и над 20 000 лв.. В къщата на ръководителя Мартин Антов бяха открити мачете и секира, а в колата му – железна палка.

Определението на Специализирания углавен съд не е окончетелно и може да бъде обжалвано пред Апелативния профилиран углавен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР