На 1-ви декември площад ,,Сава Младенов“ в Тетевен бе осветен

...
На 1-ви декември площад ,,Сава Младенов“ в Тетевен бе осветен
Коментари Харесай

Тетевенската коледна елха грейна под светлините на празнична заря и концерт

На 1-ви декември площад,,Сава Младенов “ в Тетевен бе осветлен от светлините на коледната елха. С огромна празнична заря, прелестна декорация и концерт, тетевенци усетиха коледния дух на идващите празници, оповестиха от общината.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, възпламени светлините на тетевенската елха и даде старт на идните коледни и новогодишни празници:,,В тези дни преди Коледа към нас има повече доброта, повече светлина, повече обич. Благодаря Ви, че в тази студена вечер, сме тук дружно, с цел да запалителен светлините на коледната елха и да сложим началото на приказните празници. Пожелавам Ви от сърце да бъдете здрави! На Вас, деца, поисквам да получите мечтаните дарове от дядо Коледа, а всички ние – по-възрастните, които желаеме да ни се сбъдне нещо, дано го имаме, тъй като по Коледа стават чудеса! “

С хубави песни и доста усмивки, българският артист Вензи се погрижи за положителното въодушевление на тетевенци. Той благодари за поканата да бъде част от празничната стратегия.
Д-р Бояджиева предложения всички жители и посетители на града на Коледния базар, който ще бъде открит на 15 декември, както и дружно да посрещнат новата 2019 година на площад,,Сава Младенов “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР