На 1 септември британският супермодел Кейт Мос стартира уебсайт за

...
На 1 септември британският супермодел Кейт Мос стартира уебсайт за
Коментари Харесай

Супермоделът от 90-те години Кейт Мос пусна своя марка продукти за красота

На 1 септември английският супермодел Кейт Мос започва уеб страница за продажба на лични артикули за хубост и метод на живот, наименуван Cosmoss, като стана най-новата звезда, която се впуска в електронната търговия с маркови артикули.

Мос последва звезди като американската актриса Гуинет Палтроу , която направи кариера, предлагайки уелнес артикули на своя уеб страница Goop.

Със своите изваяни скули, нехаен жанр и известни гаджета, измежду които американският артист Джони Деп и английският музикант Пийт Дохърти, Мос въплъщаваше стилната сцена от 90-те години на предишния век.

Но в изявление за предаването " Desert Island Discs " по радио BBC през юли Мос съобщи, че в този момент избира визитите в парка и медитацията пред клубовете.
Списание „ Vogue “ заяви, че 48-годишната Мос е прекарала две години и половина в създаване на продуктите за новата си марка.

Засега на уеб страницата Cosmossbykatemoss.com се продава дребна гама от веган артикули , сред които кутии с билкови чайове, крем за лице, съдържащ дейна съставна част в канабиса, и парфюм с етерични масла. Мос предлага продуктите да се употребяват в композиция с " ритуали ", които " балансират тялото и душата с естествената среда и циркадните цикли ".

Cosmoss не е първото начинание на Мос в региона на персоналния брандинг. Тя проектира линия облекла за тийнейджърската фешън верига Topshop, която затвори физическите си магазини по време на пандемията, и даде името си на червилата на Rimmel.

През 2016 година тя започва организация за гении, Kate Moss Agency, с която подписа контракти със личната си щерка, Лайла Мос, както и с други потомци на звезди като Ела Ричардс (внучка на Кийт Ричардс) и реализатори като Рита Ора.

През май Мос свидетелства по време на делото за клюка на някогашния си другар Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд . Моделът съобщи, че известията, че Деп един път я е хвърлил по стълбите, са погрешни.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР