На 1 септември 2017 г. подсъдимият направил опит да произведе

...
На 1 септември 2017 г. подсъдимият направил опит да произведе
Коментари Харесай

Криминогенът Стефан: Експериментирах с наркотици с любознателна цел


На 1 септември 2017 година подсъдимият направил опит да създаде хероин. При влизане на полицейските чиновници в дома му били открити 103,5 литра течност. На същата дата при претършуване на дома му, където наркопроизводителят живеел с детето си, полицията открива  създадени от него наркотични субстанции за разпространяване. Стойността им възлиза на 37 186 лв.. Намерени са още и 371,15 грама морфин.

Чрез разнообразни химически начини той съумял да създаде метамфетамини и амфетамини. При претърсването на жилището са открити и прекурсори, уреди и материали за произвеждане на наркотични субстанции и това е третото обвиняване против Стефан Я. Наличието им Стефан обяснил с опити с любознателна цел.

След откриване на незаконната му активност Стефан Я. бил арестуван с разпореждане на Окръжната прокуратура. Подсъдимият към този момент е наведен във варненския затвор. Той е осъждан през 2014 година за държане на материали за произвеждане на амфетамини, като му било наложено наказване 2 години отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР