На 1 октомври т.г., в предаването На фокус“ по Нова

...
На 1 октомври т.г., в предаването На фокус“ по Нова
Коментари Харесай

Пълна подкрепа за Ваня Григорова

На 1 октомври т.г., в предаването „ На фокус “ по Нова ТВ, Ваня Григорова – претендент на необятната коалиция към Българска социалистическа партия и ЛЕВИЦАТА! за кмет на София – изрично отбрани ясната опция за развиване на столицата не като пазар, а като солидарна община в полза на голямото болшинство жители, подчинена на поръчката: „ Представителите на пазара имат пари, ние имаме глас. И нашият глас също би трябвало да бъде чут. Защото София е за всички! “

Позиция в полза на голямото болшинство столичани, станали жертва на безогледната приватизация и отдаването на концесия, наложени в полза на едно непозволено обогатяващо се малцинство през последните двайсет години на ръководство по модела  Софиянски-ГЕРБ.

Нейният безапелационен ангажимент освен да приключи тези порочни практики, само че и да ревизира тези контракти, които не се извършват добросъвестно, заслужава цялостната и уверена поддръжка на всички, които същински желаят и болеят за нов курс на върха на Столичната община в интерес на  голямото болшинство столичани! Позиция, радикално противоположна на философията на досегашния циничен модел на приложимост на локалната власт в София.

Ето за какво са неприемливи всякакви прояви на запаси и подозрения по повод нуждата от недвусмислена и дейна поддръжка на Ваня Григорова за кмет на София и на листата за общински съветници на МК „ Българска социалистическа партия за България “. Става дума за пределно ясна позиция в интерес на изцяло действителната опция безапелационен претендент на обединената левица в Столицата да извоюва по този начин нужната за нас и софиянци победа на идните локални избори!

Нямаме никакво право на двусмислия и бездейност!

На 29-ти октомври – всеобщо с № 86 в интегралната бюлетина!

ЗАЩОТО СОФИЯ Е ЗА ВСИЧКИ!

Социализъм 21 век
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР