На 1 ноември т.г. е починал най-известният сред малките хора

...
На 1 ноември т.г. е починал най-известният сред малките хора
Коментари Харесай

Почина големият малък човек Георги Софкин

На 1 ноември т.г. е умрял най-известният измежду дребните хора у нас – Георги Софкин, оповестиха негови близки другари от родния му Тополовград пред " ".

Софкин е умрял мистериозно - след рухване, а по тялото му са открити голям брой контузии. Смъртта е настъпила към 19 часа във вторник.

Обстоятелствата към кончината са неразбираеми. 62-годишният мъж е открит мъртъв в Стара Загора. Но не е ясно дали става дума за рухване по нехайство или за побой.

Малкият човек е умрял във вторник вечерта в интензивното поделение на болничното заведение в Стара Загора. В регионалния град Георги живееше през последните години.

" Информацията, с която разполагаме, е, че е паднал и е получил голям брой пострадвания, които са довели до гибелта му. Социален служащ от болничното заведение се свърза с нас, с цел да ни заяви тъжната новина ", оповестяват от общината в Стара Загора пред   " "

Национална организация " Малки български хора " признаха, че не знаят за кончината на Софкин, и с изненада научиха от медията ни за неговата гибел. Асоциацията е основана от група хора с невисок растеж през 1996 година, като точно Георги Софкин е неин пръв президент.

Случаят се счита за трагичен, Софкин не е жертва на престъпно закононарушение, оповестява " " като цитира " свои източници ".

Той паднал и се блъснал неприятно.

В последните години публично Георги Софкин, чийто растеж беше 136 сантиметра, се водеше за скитник, откакто поради присъда над него наследственият му апартамент в Стара Загора бе продаден от съдия-изпълнител. Добри хора го бяха приютили, само че не съумяха да го предпазят от пристрастеността му към алкохола, споделиха негови познати.

Георги Софкин бе дълготраен ръководител на организацията на дребните хора. Той закупи национална популярност и около присъединяване си в риалити формата „ ВИП Брадър “ през 2016 година.

Софкин е повторен международен първенец по бадминтон. Малко прочут факт е, че високият 136 см нюанс бе участник в първия български порнофилм, сниман през 1990 година „ Секс партия бридж “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР