На 1 май към обяд части на руските миротворци (една

...
На 1 май към обяд части на руските миротворци (една
Коментари Харесай

Третото Освобождение на Б-я: Какво следва по дати

На 1 май към обяд елементи на съветските миротворци (една част от танковете и бетеерите са останали по Автомагистрала " Хемус " зарди непреодолими участъци) се включват в празничната манифестация пред Мавзолея на Георги Димитров, възобновен за една нощ. Вътре щастлива мумията на вожда, грижливо защитавана в незаконно мазе, стопанисвано от Военния отдел на Централен комитет на Българска комунистическа партия.

1 май-надвечер: новото отечествено-фронтовско държавно управление изпраща имейл до Брюксел, с който уведомява досегашните съдружници, че България напуща НАТО и Европейски Съюз и се причислява към Евразийския план на Владимир Владимирович Путин.

6 май – Ден на храбростта на съветската войска и нейното правилно поделение – българската армия (колкото е останала). Освещаване на съветските бойни флагове пред Паметника на руската войска. Слово на тов. Митрофанова, тов. Нинова и тов. Костадинович.

9 май – Парад на успеха над фашистка Германия и фашистка Украйна. На трибуната на Мавзолея се подреждат ветерани-агенти на руските секрети служби, както е модерни участници в хибридната война на Кремъл за освобождението на България.

24 май – честване Деня на братята Кирилл и Мефодий, основали славянската книжовност в съветския полуостров Крим. Реч на президента Владимир Путин пред храм-паметника „ Св. Ал. Невски “ в София. Патриарх Неофит отслужва празнична литургия във прослава на съветската книжовност и просвета.

1 юни – Ден на съветското дете, по-голям брат и сестра на българското дете.

2 юни – Ден в памет на на вятъра починалите за свободата на България… Поднасяне венци пред Паметника на руската войска и паметника на Альоша в Пловдив. Неколцина задържани за непочтено поведении, хулигански прояви и споменаването на думичките „ война “, „ окупатори “ и „ агресори “. Временно част от тях ще бъдат настанени в общежитието от хотелски вид в Белене с аспект към величествения “тих, бял Дунав “. Останалите ще бъдат лекувани на 4-ти километър в столицата и увеселително-здравното заведение в Карлуково.

На 4 юни започва промяна в селското стопанство: тотална национализация на всички парцели, обработваеми земи и животновъдни ферми в страната. Налагане на 40-процентен непринуден налог за прехрана на освободителната съветска войска.

20 юни: Народното събрание гласоподава всеобща денацификация на всички проевропески противников последователи.

22 юни: Американският дипломат и всички чиновници в посолството са оповестени за личност нон грата.

23 юни: половината личен състав в посолствата на страните от НАТО и Европейски Съюз са оповестени за американски шпиони и в период от 24 часа би трябвало да изоставен страната.

25 юни: Народният съд удостоверява доживотните присъди, поискани от Народния основен прокурор Иван Гешевич за всички предатели на отечеството и радетели за международната цивилизация, доминирана от изгнилия като старешки кътник Запад.

На 1 юли: България афишира взаимозависимост, а Бойко Борисович е върнат на премиерския стол, откъдето рапорежда строителството на Руско-турски поток 2 и АЕЦ Белене и нова АЕЦ в Сомовит.

И тъй наречените и така нататък чак до всеобщото писане на писма до Дед Мороз в Кремъл. Мой адрес не дом и не улица - мой адрес Советский союз... знаете по какъв начин е...

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР