На 1 март от 18:30 ч., по време на уъркшоп

...
На 1 март от 18:30 ч., по време на уъркшоп
Коментари Харесай

Психолог ни учи как да подобрим цялостното си състояние чрез смях

На 1 март от 18:30 ч., по време на уъркшоп „ Смехотерапия “, психологът Моника Балаян ще разкрие по какъв начин да използваме естествената ни дарба да се смеем за възстановяване на нашето здраве, прочувствено положение и изясненост на мисълта. Онлайн събитието е проведено от издателство Клет България в границите на акция „ За значимите неща “, в поддръжка на техните клиенти и сътрудници. Желаещите да се включат могат се записват за присъединяване .

Аудиторията ще има опция да наблюдава какво се случва с мозъка ни по време на смях, по какъв начин се задействат всички мозъчни центрове и мозъчни ритми и се възстановява работата на двете полукълба, снимано в 3D модел с професионално EEG устройство. Моника Балаян ще покаже и дихателни извършения, които се употребяват в Малайзия за възпитаници, които имитират смях. Също по този начин ще показа леки извършения, с които да прибавим положително въодушевление към всекидневието си.

Моника Балаян е психолог, основател на многочислени семинари, курсове и стратегии по целия свят, с които хиляди хора са подобрили качеството на здравето и живота си. Популярна в България като учредител на смехотерапията, нейните майсторски класове са без аналог към този момент години наред.

Инициативата на издателство Клет България „ За значимите неща “ започва през октомври 2021 година, като за миналите месеци се организираха редица онлайн събития със експерти по настоящи тематики, вълнуващи всички нас в всекидневието. Сред тях са откриването и развиването на гения в нашите деца, личностното им развиване, вярно хранене, нездравословните зависимости и по какъв начин да се предпазим от тях, полово здраве, както и спортни интензивности за дребни и огромни. Всички изброени онлайн срещи могат да бъдат гледани на формалната на издателство Клет България.

Повече детайлности за самодейност „ За значимите неща “ може да откриете .
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР