На 1 февруари в полицията в Монтана е получен сигнал,

...
На 1 февруари в полицията в Монтана е получен сигнал,
Коментари Харесай

Убийство в Монтанско, има задържан

На 1 февруари в полицията в Монтана е получен сигнал, съгласно който на пътя в село Горно Церовене е открит мъж, който е бил в безсъзнание, с кръв по главата.

При посещаване на място чиновници на полицията открили самоличността на потърпевшия. Това е 53-годишен мъж, живеещ в селото. Извиканият екип на ЦСМП Монтана установил гибелта му.

По първични данни мъжът е умрял от нанесен му удар с корав предмет по главата. В непосредственост до произшествието е открит и арестуван 21-годишен гражданин на същото село, по чиито облекла са открити следи от кръв, за които се допуска, че са от потърпевшия. По данни на локални поданици, двамата се познавали и постоянно са били в една компания.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на районно управление (на МВР) Монтана, осъществен е оглед и са конфискувани материални доказателства. В полицейския арест на районно управление (на МВР) Монтана за период до 24 часа е арестуван 21-годишният гражданин от същото село.

Предстои привличането му като обвинен от Окръжна прокуратура Монтана и удължение на мярката му за задържане до 72 часа, като след това ще бъде поискана и непрекъсната мярка за задържане под стража.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР