На 1 февруари в Пловдив се проведе традиционната среща на

...
На 1 февруари в Пловдив се проведе традиционната среща на
Коментари Харесай

БФС проведе среща с клубовете от Югоизточната Трета лига

На 1 февруари в Пловдив се организира обичайна среща на управлението на Българския футболен съюз с представители на клубовете от Югоизточна Трета лига преди подновяването на шампионата. На събитието присъставаха техническият шеф на БФС Георги Иванов, шефът „ Първенства и шампионати “ Валентин Чакъров, президентът на АФЛ и член на Изпълкома на БФС Румян Вълков, както и ръководителят на ЗС на БФС Пловдив Огнян Златков.

Клубовете бяха осведомени с смяната, свързана с броя на футболистите, записани в протокола на футболните срещи, съгласно която клубовете към този момент ще могат да разчитат на 9 аварийни състезатели, вместо на досегашните 7. Правилото за 5 игрови смени в 3 спирания по време на дуелите се резервира.

Обсъдени бяха и другите начинания на БФС в поддръжка на аматьорския футбол в границите на 4-годишната тактика на централата.

По време на събитието Огнян Златков показа новия началник на съдиите в Пловдив - Йордан Гулев, по чиято самодейност още през идната седмица ще се организира семинар за реферите от района.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР