На 1 декември в Пловдив отваря врати Солна стая Хималая

...
На 1 декември в Пловдив отваря врати Солна стая Хималая
Коментари Харесай

На 1 декември отваря врати Солна стая Хималая - първите 5 дни ползвайте 50% отстъпка на посещение

На 1 декември в Пловдив отваря порти Солна стая Хималая - неповторима по рода си със своя интериор и оборудвана с инсталация от най-голям клас халогенератори, марка Prizma, за вярно и тъкмо дозирано разпрашаване на здравната сол в пространствата. По случай своето разкриване стаята афишира 50% отстъпка за визити в първите 5 дни от своята работа - до 5 декември в това число. За да се възползвате от промоцията запазете своя час онлайн на уеб страницата на стаята:www.saltroomhimalaya.com.

Новият и съвременен халоцентър разполага с две пространства - за деца и възрастни (по 25 кв. м. всяко), подово отопление с 10 см. солна завивка, голяма рецепция с меки мебели, прелестно четиво и топли и безалкохолни питиета, където да изчакате своя час. Халоцентърът ще предлага и разтривки, занимания по йога и още приятни изненади. Детската стая е със стени със солна завивка, голям палат от хималайски тухли, занимателни тапети, атрактивни играчки, светещо небе и 10 см затоплена подова солна завивка, с цел да заровят крачета малчуганите.

Стаята за възрастни е с атрактивен тропически морски интериор - помещението е покрито напълно със сол, който ще те придвижи в другоземен морски климат, атрактивно вълнообразно LED осветяване, 10 см затоплена подова солна завивка, комфортни кресла, на които да опънете крайници, до момента в който гледате телевизия или четете книга. Ползите от халотерапията за дребни и огромни са добре известни и потвърдени. Особено удобно е нейното деяние при профилактика и болести на дихателните пътища, кожата и нервната система. 

Солната терапия оказва помощ като: прочиства дихателните пътища от замърсители, прахуляк и други алергени, стопира възпаления в дихателните пътища, облекчава синузит, кашлица, грип, хреми, сенна хрема, синузит и повтарящи се вирусни инфекции, усъвършенства имунната система, усъвършенства положението на кожата и повлиява удобно редица кожни болести, оказва помощ за психологичното здраве и обвързваните с него стрес, отмалялост и меланхолия. Терапията е 100% естествена, без вторични резултати и е подобаваща за всички възрасти, като децата реагират на солна терапия по-бързо от възрастните. Резултатите са отлични и даже след 5 визити в солната стая огромен % измежду тях демонстрират доста усъвършенстване в признаците.

В изискванията на все по-силно замърсяване на въздуха, Солна стая Хималая ще бъде едно от местата с най-чист въздух в Пловдив. Изследванията демонстрират, че 40 минути престой в стаята се равняват на 4 дни престой на морето. Опитайте сами и се убедете в многочислените изгоди от солната терапия. 

Солна стая Хималая се намира на ул. "Маяковски " 6 (зад хотел "Мирена "). Можете да я откриете и във Фейсбук: facebook.com/saltroomhimalaya/ и на saltroomhimalaya.com. Телефон за въпроси и при проблем с резервации: 0896 719 333.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР