На 1 април работниците и служителите в Общинско предприятие (ОбП)

...
На 1 април работниците и служителите в Общинско предприятие (ОбП)
Коментари Харесай

Общинско предприятие „Чистота“ в Мездра чества 25 години от своето създаване /снимки/

На 1 април служащите и чиновниците в Общинско дружество (ОбП) „ Чистота “ - Мездра честваха 25 години от основаването на предприятието, оповестиха от общината. ОбП „ Чистота “ е основано с Решение №180/ 13.03.1997 година на Общински съвет - Мездра. В момента в предприятието, което дава услуги по ръководство на отпадъците и поддържане на чистотата на територията на общината, ремонтно-строителни действия и други, работят към 130 души.
Тържеството почетоха кметът на общината Иван Аспарухов, ръководителят на Общински съвет Яна Нинова, секретарят на Община Мездра инж. Светлана Мицева, някогашните ръководители на предприятието инж. Стефчо Симеонов, инж. Божко Александров, Николай Несторов и инж. Тодор Христов, актуалният шеф на ОбП „ Чистота “ Калин Стойчев, сътрудници и спомоществователи на предприятието.
„ Точно преди 25 години взехме решение да преобразуваме тогавашното БКС и направихме първото в България Общинско дружество „ Чистота “, сподели в приветствието си към работещите в предприятието кметът на Мездра Иван Аспарухов. И към този момент четвърт век това дружество продължава да го има. Продължава да го има, тъй като е належащо.
Искам да ви пожелая от сърце да сте здрави, да си помагате, да се почитате. И да забравите всичко, което може да ви дели посред ви - вашата работа е да работите. А за вас работа постоянно ще има, в този бранш, в който развивате активност. Честит празник! “
Специален привет към служащите и чиновниците в ОбП „ Чистота “ насочиха танцьори от Ансамбъл „ Мездра “ с живописен началник и хореограф Мирослав Аспарухов, а за положителното въодушевление на присъстващите се погрижи „ индивидът оркестър “ Цветомир Дамянов.
Колежките на Динка Бисерова, работничка в предприятието, я изненадаха прелестно с торта по случай нейния рожден ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР