На 09.03.2020г. около 20 градус на знака Дева в 19:48ч.

...
На 09.03.2020г. около 20 градус на знака Дева в 19:48ч.
Коментари Харесай

Идва съдбовна Супер Луна, а Ретроградният Меркурий спира: какво да очакваме

На 09.03.2020г. към 20 градус на знака Дева в 19:48ч. ще настъпи Пълнолуние . Пълнолунията са време, в което двете небесни тела - Слънцето и Луната застават тъкмо едно против друго. В този случай това ще се случи по оста Риби - Дева.

Това Пълнолуние в знака Дева може да ни подреди, да ни излекува, да ни помогне да сложим тежестта ни под надзор, да успеем да установим здравословни привички... . Девата ръководи физическото здраве, възползвайте се!
 La Vie est Belle Intensément - ароматът на щастието тук и в този момент! Edna предлага La Vie est Belle Intensément - ароматът на щастието тук и в този момент!
Луната, в тази своя последна фаза - Пълнолуние в Дева, ще образува земен тригон с Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон, които се намират в Козирог.
Особено значимо ще бъде да обърнете внимание на работата си - работни планове, дневен ред, задания и занимания.

Също по този начин, можете доста дейно да почистите дома си и обкръжаващата ви среда. Да анализирате, да се съсреодоточите, да се задълбочите в своите мисли и каузи, като включите и известна доза сдържаност към всичко, по този начин присъща за Девата. Но и да действате! Земната сила ще доминира през тези дни.

Ретроградното придвижване на Меркурий също стопира на 10 март. Ето ви, още една основна причина, нещата към този момент да стартират да се движат в вярната посока!
За сполучливо справяне с това Пълнолуние, съветът е: Следвайте разпоредбите и не забравяйте, че постоянството оказва помощ!

Както споменахме нагоре, на следващия ден - 10.03.20г. планетата на разсъдъка, връзката, общуването, търговията стопира в края на знака Водолей, докъдето съумя да се върне, заради ретроградното си придвижване, което стартира на 17.02.20г. И към този момент всички имаме зелена светлина за:
- Стартирайте самоуверено новите си проекти!
- Започвайте целеустремено новите си планове!
- Дайте начало на всичко, това, което обмисляхте напоследък!


 планети космос Thinkstock

Обърнете внимание на новаторските си хрумвания и тези нетипични хрумвания, тъй като до 16.03.20г. Меркурий ще бъде в най-свободомислещия знак - Водолей и можете да се възползвате! След това, той още веднъж ще потъне във водите на Рибите и ще премине за трети финален път по пътя, който е вървял. Но този път ще стигне до края на знака /11.04.20г./.

През този интервал /16.03-11.04.20г./, до момента в който Меркурий транзитира през водите на Рибите, връзката ще стане доста интуитивна, въображението ще се развихри. Възприятието ни към света ще стане по-състрадателно, идеалистично, границите ще бъдат размити и атмосферата ще е лирична. Още повече това ще се усети на съответствува сред Меркурий и Нептун - към 03.04.20г.

Трудно ще бъдем реалисти тогава, по тази причина в този момент се пробвайте да се съсреодоточите - на фона на многото земна сила в живота ни /Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон са в земни знаци в момента/!

Автор: Мария Василева - астролог
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР