На 09.02., петък членовете на общинската организация на ДСБ Пловдив

...
На 09.02., петък членовете на общинската организация на ДСБ Пловдив
Коментари Харесай

Избраха новия председател на ДСБ в район Южен

На 09.02., петък членовете на общинската организация на ДСБ Пловдив в район  Южен организираха отчетно-изборно заседание. Като част от дневния ред на форума бе признат доклада за активността през миналата година, който бе показан от ръководителя на районната конструкция на ДСБ Стефан Пейков. След това членовете минаха към избор на ново управление. Всички присъстващи единомислещо поддържаха номинацията на Владимир Славенски за ръководител на районната организация на ДСБ в регион Южен.

Владимир Славенски е на 24г., роден в град Пловдив, ученик на Хуманитарната гимназия в града, приключва Политология в Пловдивски университет. В момента учи Магистратура по Бизнес Администрация. Член е на ДСБ от 2016г, а на предишните парламентарни избори бе претендент за депутат излъчен от партията.

Новият ръководител се ангажира с дейна политика за повече партийна активност с фокус към значимите локални проблеми. „ Ние сме общинска организация точно с цел да бъдем покрай проблемите на хората, да ги виждаме, демонстрираме и най-много да даваме техните решения. Трябва и съм сигурен, че можем да вършим локална политика, значима за хората от регион Южен “ – приключи ревюто си Славенски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР