На 08.07. 22 г. в Бедрум Бийч се проведе 51-ата

...
На 08.07. 22 г. в Бедрум Бийч се проведе 51-ата
Коментари Харесай

Отличен дебют на профи ринга за Благовест Май от ЦСКА Кикбокс и Муай Тай Клуб София

На 08.07. 22 година в Бедрум Бийч се организира 51-ата церемония вечер на елитната бойна верига MAX FIGHT.

Организаторите за следващ път предложиха извънредно атрактивни дуели, с присъединяване на най-елитните и титуловани български бойци, както и състезатели от Молдова, Литва, Грузия и Франция.

Изключително оспорвани, атрактивни и класни борби в стиловете К-1, Макс 1, бокс и мма оставиха без мирис почитателите и феновете на МАХ FIGHT.

Дебют на професионалният кръг в К1 направи и боеца на ЦСКА Кикбокс и Муай Тай Клуб София Благовест Май. Нашето момче се изправи против първенеца на Мах Fight в К1 в категория до 75 кг Пламен Колев.

„Моят войник беше съвършено квалифициран, както механически по този начин и физически. Строго следваше тактическия проект. Влезе в багра със самочувствие и успокоение, през целия дуел пресираше, атакуваше съперника си и водеше в резултата от самото начало. В средата на последния трети рунд след команда стоп, нашия войник получи тежък забранен удар, след който дуелът беше преустановен и съперника му дисквалифициран. Изключително съм удовлетворен от играта на Благовест Май и имам вяра, че доста скоро той ще завоюва шампионския пояс в своята категория при експертите. Работим и знам, че естественото продължение и надграждане на всеки несломим първенец при дилетантите е израстването и доказването на професионалният ринг“, съобщи старши треньорът на ЦСКА Станислав Бахчеванов.

САМО ЦСКА!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР