На 08.03.2024 г. около 13:50 часа на АМ Струма“ в

...
На 08.03.2024 г. около 13:50 часа на АМ Струма“ в
Коментари Харесай

Пътни инциденти с пострадали в Благоевградско

На 08.03.2024 година към 13:50 часа на Автомагистрала „ Струма “ в региона на пътен възел „ Зелен дол “, лек автомобил „ Сузуки Вагон “, ръководен от 22-годишна непозната гражданка, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост ( дясна крива с надлъжен надолнище при нанагорнище и кръстовище с кръгово придвижване, сигнализирано с пътен знак Г 12 ), след приложимост на спирачки се е завъртял, блъснал се е с лявата си страна в ограничаващи бордюри и се е преобърнал. С фрактура на три гръбначни прешлена е потърпевша 19-годишна пътничка в автомобила, която е настанена за лекуване в МБАЛ-Благоевград. На лидерката на автомобила са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и опиати, които са негативни.

На 08.03.2024 година към 20:00 часа на пътя сред с. Градево и гр. Симитли, товарен автомобил „ Мерцедес “ с 30-годишен лидер от гр. София е блъснал кон, който се е намирал на пътното платно. Животното е починало на място, а 29-годишен пасажер в автомобила е потърпевш с охлузвания в региона на главата. На лидера на автомобила са направени проби с механически средства за приложимост на алкохол и опиати, които са негативни. Собственикът на коня е открит.

На 09.03.2024 година към 13:10 часа на пътя сред гр. Гоце Делчев и с. Дъбница, лек автомобил „ Дайхатсу Териос “ с 57-годишен лидер от с. Долно Дряново е блъснал, движещ се пред него, намалящ скоростта си и спиращ, лек автомобил „ Ауди “. С травма на главата и наблягане на гръдния панер е потърпевша 45-годишна пътничка в лекия автомобил „ Дайхатсу Териос “.

На 09.03.2024 година към 03:35 часа в ж.к. „ Запад “ в гр. Благоевград, незнаен все още лидер, управлявайки лек автомобил „ Мерцедес “ се е блъснал във витрина на лафка за кафе, счупил е витрината и е напуснал местопроизшествието. За случая е известена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно произвеждане.

На 10.03.2024 година към 19:00 часа на кръгово кръстовище на пътен възел „ Зелен дол “ на Автомагистрала „ Струма “, товарен автомобил „ Ман “, ръководен от 30-годишен непознат жител, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, при нахлуване в лява крива се е преобърнал и паднал на дясната си страна. При случая няма потърпевши хора. На лидера е направена проба с техническо средство за приложимост на алкохол, която е негативна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР