На 04.10.2019 г., в Парк хотел „Витоша“, гр. София, се

...
На 04.10.2019 г., в Парк хотел „Витоша“, гр. София, се
Коментари Харесай

Браво! Патентно ведомство с 43 НОВИ услуги за потребителите

На 04.10.2019 година, в Парк хотел „ Витоша “, гр. София, се организира следващото показване на най-новите електронни услуги в Портала на Патентно ведомство на Република България. Срещата беше открита от доктор Давид Сукалински – заместник-председател на Патентно ведомство на Република България.

Участниците – представители на бизнеса от дребни и междинни предприятия, представители по индустриална благосъстоятелност, потребителите на услуги и жители, бяха осведомени в детайли с електронното подаване на поръчки за патенти за изобретения и за регистрация на потребни модели.

Г-жа Оля Димитрова – шеф, дирекция "Експертиза и протекция на изобретенията и промишлените дизайни показа извънредно значими елементи в двете нови услуги. С проява в портала за електронни услуги на Патентно ведомство бяха презентирани и съществени основни моменти от процесите, които се извършват за сполучливо заявяване на поръчки за патенти и регистрация на потребни модели.

В рамките на извършената полемика беше маркирано, че ежедневната работа и старания на Патентно ведомство са ориентирани с изключение на към насърчаване на процесите по даване на правна протекция на обектите на индустриална благосъстоятелност, само че и към разширение на инструментите за електронен достъп до услугите, които се дават от Ведомството.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР