На 02.12.2022 г. /петък/ в гр. Ловеч по Програма Здраве

...
На 02.12.2022 г. /петък/ в гр. Ловеч по Програма Здраве
Коментари Харесай

В Ловеч ще правят изследвания за остеопороза, профилактика на рак на гърдата, образна диагностика на щитовидна жлеза и ехографска диагностика на коремни органи

На 02.12.2022 година /петък/ в гр. Ловеч по Програма „ Здраве за всички ” ще се проведат профилактичнипрегледи искринингови проучвания за остеопороза, профилактика на рак на гърдата, образна диагностика на щитовидна жлеза и ехографска диагностика на коремни органи.

        Диагностиката и консултантската активност ще се извърши от доктор Любомир Дамянов – от „ Медицински център за човешка репродукция “ ООД – София, и ръководител на Асоциация на българските акушер -гинеколози в България.

Информираме жителите на гр. Ловеч, че на 02.12.2022 година от 9.30 часа в Клуб на инвалида, с адрес: гр. Ловеч, кв. „ Вароша “, пл. „ Тодор Кирков “, бл. „ Вароша “, I-ви етаж – ще се проведат следните проучвания:

За дами:
Компютърно проучване на костна компактност за заболяването  остеопороза – цена 10.00 лева.;Ехографско проучване на гърдите за рак на млечната жлеза- с обстоен протокол от проучването и фотография – цена 10.00 лева
За мъже и дами:
Ехографско проучване на щитовидна жлеза на цена 10.00 лева.;Подробно ехографско проучване на коремните органи – черен дроб, злобен мехур, далак, панкреас, бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза при мъжете и матка и яйчници при дамите със фотография на цена от 20.00 лева.;Ехографско проучване на стави – тазобедрена става, колянна става, глезенна става, раменна става, лакетна става и китка на цена 10.00 лева на става.
Изследванията се вършат с компютър Остеодензитометър – марка  Sunlight Omnisens7000S – изследва дълги кости на радиус, тибия и пръсти на ръце и крайници – работи на ехографски принцип и е изцяло безопасен.

Ехографът е марка Mindray с доста висока разделителна  дарба, който е безопасен. С него се изследват и бременни дами.

Желаещите за профилактичните прегледи би трябвало да се запишат авансово на телефон: 068/688-230
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР