Н яма натиск за оставката ми и не виждам смисъл

...
Н яма натиск за оставката ми и не виждам смисъл
Коментари Харесай

Кунчев: Няма натиск за оставката ми и не виждам смисъл да я подавам

Н яма напън за оставката ми и не виждам смисъл да я депозирам.

Това разгласи през днешния ден основният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев. Той съобщи, че работи добре с новото държавно управление и дефинира отпадането на част от ограниченията като съответно.

Кунчев дойде в Харманли, където мобилен имунизационен екип влезе за първи път в ромската махала. Той даде оптимистична краткосрочна прогноза за развиването на пандемията и дефинира разхлабването на част от ограниченията като вярно.

"Засега, изключително в летния сезон, изключително и с оглед туристическия поток, мисля, че това е вярно, само че постоянно би трябвало да имаме едно на разум, както го назовава Европейската комисия – "внезапна спирачка ", уточни Ангел Кунчев.

Той не е усещал напън за оставка, не възнамерява и самичък да я подава.

"Аз персонално не виждам причина да я депозирам, само че всеки пък има право да си подбере екипа и да работи с хора, на които има вяра ", безапелационен бе той.

Липсата на Оперативен щаб за ковид сега не била проблем, сподели още основният здравен контрольор.

"Според мен това, което направихме като организация, си работи - и с огромните лечебни заведения, с Външно министерство, с "Гранична полиция ", където се постановат граничните ограничения, системата работи ", уточни Кунчев.

Той дефинира като "глупаво " нежеланието на част от хората да се имунизират и прикани персоналните лекари да бъдат по-активни. Интересът към мобилния пункт в Харманли през днешния ден не беше огромен. Записаха се едвам 8 души. Повечето гледат на имунизацията като на билет за по-лесно пътешестване.

"Майка ми е от 20 години в Гърция, пътувам и може би е добре да има подобен документ, с цел да се пътува обикновено ", сподели Милена Митева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР