Н яма алтернатива на присъственото обучение в такава ситуация. Притесненията

...
Н яма алтернатива на присъственото обучение в такава ситуация. Притесненията
Коментари Харесай

Ваня Кастрева: Не се обсъждат промени в датите на баловете и матурите

Н яма опция на присъственото образование в такава обстановка. Притесненията на всички ни са факт.

Това разяснява за Ваня Кастрева, шеф РУО в София.

Тя уточни, че дали се приказва за присъствено или за отдалечено образование в електронна среда, това е въпрос на отговорност и на двете страни.

За предходната образователна година резултатите от националното външно оценяване са били даже по-добри спрямо предишни години.

Кастрева дефинира като политическо решение възможното отпадане на външното оценяване след 4-ти и след 10-и клас за тази образователна година:

"Ще се съобразим с решението за всички. През предходната година това се случи, по какъв начин ще е за тази, рано е да кажа ".

Все още не се разискват промени в датите на баловете и на матурите.

Ваня Кастрева уточни, че по данни на учебните заведения към петък е имало 2797 възпитаници, които са положителни или контактни.

Малко над 1,5% от учителите са заболели или контактни на заболели към днешна дата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Из дневника на Господ: Вчера вечерта сътворих водката. Получи се прекомерно добре. Днес сутринта се наложи да основа махмурлука. " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниБлокирано бе придвижването на бул. " Дундуков " Припомнете си едни от обичаните анимации на всички временаТова непрекъснато отваряне и затваряне е много разрушително за бизнесите, разяснява Васил Велев от АИКБНационалния институт по метеорология и хидрология уточни точния часНяма сигнали за бедстващи български жители в Исландия, оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работиКакво ни описа тя за новата ѝ ария, пеенето на непознат език, както и присъединяване ѝ в " Като две капки вода " От Буцефал до Команчи – кои са конете, трансформирали се в същински исторически знаменитостиПри въвеждането на пазара, което стартира в края на 2021 година, ще се оферират двата разновидността на модела BMW iX xDrive50 и BMW iX xDrive40.За миналите 24 часа са регистрирани нови 115 смъртни случаяБраузърът може да бъде много скучен с апелите си " Не сме срещу ограниченията, а срещу разпределението на помощите ", споделя шефът Росица КуцеваОт Министерство на външните работи оповестиха още, че Франция не изисква PCR тест при директно прекосяване със самолетИма ли потърпевши хораИзкачвайки стълбата към самолета, той залитна на два пъти, падна на едното си коляно и едвам се хвана за металния парапетСтраната ни ще бъде сложена в Списъка на рисковите области с висока периодичност на болесттите от КОВИД-19Когато хората трансформират навиците си, същото вършат и вредителитеОт мрежата НА ЖИВО: Ар
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР