Н яколко десетки жители на селата Обручище и Медникарово блокираха

...
Н яколко десетки жители на селата Обручище и Медникарово блокираха
Коментари Харесай

Два протеста заради лош път в страната

Н яколко десетки поданици на селата Обручище и Медникарово блокираха пътя сред град Гълъбово и село Мъдрец тази заран в 6.00 часа. Поводът е митинг против неприятното положение на пътната права, която е част от републиканската пътна мрежа.

Движението остана блокирано до 8.00 часа.

Ежедневно по пътя се движат към 1200 транспортни средства и над 200 миньори и енергетици, които работят в комплекса "Марица-изток "

Според протестиращите последният ремонт на пътя е юридически през далечната 1976 година Образуваните огромни дупки са рискови освен за колите, само че и за пешеходците.

В четвъртък още веднъж ще има обсада, а проектите са придвижването в сектора да бъде спряно от 06:00 до 09:00 часа.

Към този миг няма напрежение сред протестиращи и изчакващи. Според хората от селото рейсовете с служащи в мините са били прекарани по нерегламентирани горски пътища, с цел да заобиколят блокадата, показва

Протест са организирали и жителите на Кардам поради неприятен път.

Състоянието на пътната настилка сред Генерал Тошево и граничния пункт с Румъния е посипан с дупки и съгласно локалните това е причина за произшествия, спукани гуми, а и въздейства зле на туризма, защото оттова минават доста чужденци.

От АПИ обявиха, че ремонтните действия са стартирали при започване на април. Почистена е крайпътната растителност, работи се по дренажната система на пътя. От 15 юни е почнало и машинно фрезоване. От Пътната организация прибавиха, че ремонтът ще завърши до края на октомври.

Недоволните обявиха, че ще продължат да стачкуват, до момента в който пътят не бъде оправен, показва.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Докторе, в действителност ли ще ме оперира студент? - Да! - А ми в случай че интервенцията не е сполучлива? - Е, няма да вземе изпита.... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниООН: В Китай пандизчии от етнически и религиозни малцинства стават жертва на наложително изземване на органиСпоред данните на СЗО обаче, към момента не е спряно разпространяването на коронавирусни щамовеДжош Темпъл е на 23 години. Когато почнал да отслабва, бил 177 кг.Досега единствено Индия и Египет съобщаваха за случаи на животозастрашаващата гъбична зараза при пациенти с COVID-19През февруари връзките сред Съединени американски щати и Русия доближиха най-ниската си точка от 30 години насам. Байдън назова Путин " палач ", възмущението в Москва беше голямо. Какво ще разискват в този момент двамата на срещата си в Женева?Какво гласи тяТова е най-мащабният опит за грабеж на полезности по италианските пътищаКакво се споделя в мнение от Светия синод на БПЦ-БП, подписано от патриарх Неофит, в отговор на писмо от Конституционния съд за понятието " пол " Вижте ги в нашата галерияНИМХ разгласи жълт и оранжев код за превалявания - вижте за кои областиПредприятието не е погасявало отговорностите си към организацията от 2018 година досегаНяколко съветски района стегнаха през днешния ден ограничаващите ограничения против разпространяването на новия коронавирусВладимир Шаталов умря на 93-годишна възрастУчениците и работещите за първи път от повече от година отидоха през днешния ден на учебно заведение и на работа без маски " Ще се заплаща единствено осъществена строително-монтажна работа, независимо по отношение на действителните резултати на строителите ", написа в отговора си министър Комитова
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР