Н якои части на София ще са без вода днес.Ето

...
Н якои части на София ще са без вода днес.Ето
Коментари Харесай

Части от София остават без вода, ето кои

Н якои елементи на София ще са без вода през днешния ден.

Ето кои:

На 30 юни 2021 година (сряда) по отношение на замяна на спирателен кран в ж.к. "Младост " 4 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода ", живеещи в бл. 495 и Академия на Министерство на вътрешните работи. При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа "Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 495, оповестяват от сдружението.

Във връзка с осъществяване на строително-монтажни работи в кв. "Кръстова вада " се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода ", живеещи в региона на ул. "Емилиян Станев " от ул. "Акад. Вера Мутафчиева " до ул. "Асен Йорданов ", ул. "Димитър Дюлгеров " и ул. "Вили Казасян ". При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа "Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Емилиян Станев " на кръстовището с ул. "Вили Казасян ".

Във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. "Кръстова вада " се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 20:30 часа на клиентите на "Софийска вода ", живеещи в региона на ул. "Асен Найденов ", ул. "Манфред Вьорнер ", ул. "Мичман Тодор Саев ", ул. "Никола Крушкин-Чолака ", ул. "Генчо Стоев ", ул. "Данаил Етрополски ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа "Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Никола Крушкин-Чолака " на кръстовището с ул. "Данаил Етрополски ".

Във връзка с създаване на махленски тръбопровод в ж.к. "Лагера " се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода ", живеещи в региона на ул. "Добрич " от ул. "Плиска " до бул. "Цар Борис III ", ул. "Балканджи Йово " от ул. "Балчик " до ул. "Добрич ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа "Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Добрич " на кръстовището с ул. "Балканджи Йово ".

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването, оповестяват от "Софийска вода ".

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода " АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством

"Софийска вода " АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства.

дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

Предстои изключително парещ ден с температури следобяд сред 34 и 39°. Още за прогнозата и във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР