Н якога те бяха много близки. Принцовете Уилям и Хари

...
Н якога те бяха много близки. Принцовете Уилям и Хари
Коментари Харесай

Битката на братята: Уилям защитава монархията, Хари - съпругата си

Н якога те бяха доста близки. Принцовете Уилям и Хари израстват дружно, поддържат се взаимно след преждевременната гибел на майка си и работят един до друг, когато стартират да извършват кралските си задължения - двама братя, които изглеждаха свързани вечно от кръвната си връзка, традицията и нещастието.

Тези връзки обаче в този момент са мъчително изострени, до момента в който Уилям е в Лондон и пази английското кралско семейство от обвинявания в расизъм и апатия, отправени от Хари и брачната половинка му Меган от техния нов дом в Южна Калифорния.

Сближаване сред принцовете е от основно значение за монархията

Наблюдателите на кралското семейство ще наблюдават изкъсо за всеки знак за помирение или за задълбочаване на бездната сред Уилям и Хари в четвъртък, когато двамата ще открият паметника на майка си принцеса Даяна в деня, когато тя щеше да навърши 60 години.

Събитието в една от градините на лондонския замък Кенсингтън ще бъде втората обществена среща на двамата, откакто Хари и Меган се отдръпнаха от кралските си задължения преди повече от година.

"Хората не трябва да чакат бързо разрешаване на спора, тъй като тези двама мъже се борят за основните си убеждения ", сподели Робърт Лейси, историк и създател на "Битката на братята: Уилям, Хари и историята на едно семейство в блъсканица ". Уилям пази монархията, а Хари - брачната половинка си.

"Става дума за обич против дълг, като Уилям отстоява дълга и концепцията за монархията, както я възприема ", сподели Лейси. "А от позиция на Хари става дума за обич и преданост към брачната половинка му. Той пази нея. Това са надълбоко вкоренени разлики, по тази причина ще е лековато да се мисли, че казусът ще се позволи с едно тракване на пръсти ".

Но намирането на някакъв метод на доближаване сред принцовете е от основно значение за монархията, защото английското кралско семейство желае да се хареса на по-младите генерации и на повече хора.

„ Великолепната четворка “ се трансформира в „ кралския разкол “

Когато Хари се ожени за Меган преди повече от три години, изглеждаше, че те ще бъдат основните герои в идната глава от кралската приказка.

Великолепната четворка - Уилям и брачната половинка му Кейт и Хари и брачната половинка му Меган, бяха възприемани като знак на младостта и силата, които ще поведат монархията напред след смутните времена през 90-те години на предишния век и началото на сегашния, когато разводът, гибелта на принцеса Даяна, вторият брак на принц Чарлз с Камила, херцогиня на Корноул, хвърлиха подозрение върху бъдещето на институцията.

От Меган, някогашна телевизионна звезда от Лос Анджелис и представител на две раси, се очакваше да бъде значима част от това изпитание. Чернокожи и азиатски коментатори отбелязваха, че за първи път в кралското семейство има човек, който наподобява като тях.

Но определението за "великолепна четворка " бързо беше изместено в заглавията на таблоидите от "кралски разкол ".

Първо беше разформирована общата им кралска канцелария. След това Хари се отдръпна от кралските си задължения и реалокира фамилията си в Северна Америка в търсене на по-спокоен живот.

Уилям се концентрира върху кралските задължения, в това число и в присъединяване в събития на благосклонност като това, в което придружи тази седмица баба си кралица Елизабет Втора при посещаване в дружество за произвеждане за безалкохолни питиета в Шотландия.

Скандалното изявление

Отношенията се изостриха още повече през март, когато Хари и Меган дадоха изявление пред американската телевизионна водеща Опра Уинфри.

Хари удостовери слуховете, че с брат си са се отдалечили и сподели пред Уинфри, че татко му принц Чарлз не дава отговор на повикванията му.

След което пристигна същинският потрес. Съпрузите разкриха, че преди раждането на първото им дете неназован член на кралското семейство изразил терзание по въпроса какъв брой тъмна може да е кожата на бебето. Дни след излъчването на изявлението, Уилям, отговори на въпроси на публицисти, че фамилията му не е расистко.

От почитание към Даяна

Но каквито и да са неразбирателствата посред им, в символ на почитание към майка си, принцовете Уилям и Хари няма да показват разликите си по време на церемонията по откриването на паметника, сподели историкът Ед Оуенс, създател на "Семейната компания: монархията, медиите и английското общество 1932-1953 ", която изследва тактиката във връзките с обществеността на кралското семейство.

"Няма да забележим настървение или омраза сред братята в четвъртък ", сподели Оуенс. "Смятам, че помиряването посред им е надалеч, само че все пак те са отлични реализатори. Хари и Уилям правят това от доста дълго време и знаят, че би трябвало да оставят настрани даже, в случай че щете, персоналните си премеждия в името на това да изпълнят отговорностите си ".

Лейси е уверен, че Уилям и Хари в последна сметка ще се сдобрят, тъй като е в интерес и на двамата да го сторят.

Бъдещето на Хари и Меган

Хари и Меган би трябвало да оправят връзките, с цел да защитят кралската си аура, с помощта на която подписаха великодушни контракти с Netflix и Spotify, с които се устоят в Калифорния, сподели Лейси.

Ако не го сторят, рискуват да наподобяват като херцога и херцогинята на Уиндзор, които раздрусаха кралското семейство с решението на херцога да се откаже от престола през 30-те години на предишния век, с цел да се ожени за разведена американка. Тогава брат му, бащата на Елизабет Втора, става крал.

Кой ще бъде на балкона на Бъкингамския замък?

Следващата година ще настъпи сериозен миг, когато кралицата ще чества платинен празник и ще означи 70 години на престола.

При естествени условия при такива значими събития кралицата би желала цялото семейство да е към нея на балкона на Бъкингамския замък, където нормално се събират, с цел да помахат на поданиците.

"Кой ще бъде на балкона на Бъкингамския замък? ", пита се Лейси. "Семейството сигурно би трябвало да включва Меган и Хари с двете им деца Арчи и Лилибет до братовчедите им, децата на Уилям и Кейт ", сподели той.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Скъпи, сетих се по какъв начин ще спестим за морето. - Как? - Ти няма да идваш. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКомисията по човешките права на град Ню Йорк санкции телевизия " Фокс нюз " с 1 милион $ - най-голямата санкция в нейната история, за нарушение на законите против полов тормоз и накърняване трудовите права на служителитеЗащо претендентът за депутат от „ Демократична България “ Божидар Божанов желае цялостно е-управлениеРаботодателите ще получават средства от страната за опазване на заетостта на служащи и чиновници до 31 юли 2021 година Какви са условиятаПо-рано Кремъл не заяви какъв препарат съветско произвеждане е инжектиран на държавния главаОще през 2011 година е било планувано постройката да бъде разрушенаПо първична информация са се запалили сухи треви " Напусна ни човек, предан напълно на изкуството, преподавател на генерации художници " Трима министри дадоха детайлности за консумиране на държавен запас без публични поръчкиВ никоя друга страна от Европейски Съюз няма толкоз доста малолетни майки, колкото в Румъния и БългарияРешението на съда е от 29 юниПрезидентът се срещна с представители на Културния център " Иван Михайлов " от БитоляТой е бил сред неутронна звезда и черна дупкаАзиатската златна котка е класифицирана като заплашен видДнес ни следва изключително парещ денВ днешния ден близки и другари се простят със починалия боен водач в последния му пътТова се случва за първи път в историята на състезанието
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР