Н овият филм за принцеса Даяна „Спенсър: Тайната на принцеса

...
Н овият филм за принцеса Даяна „Спенсър: Тайната на принцеса
Коментари Харесай

Новият филм за принцеса Даяна със самонараняване и мастурбация

Н овият филм за принцеса Даяна „ Спенсър: Тайната на принцеса Даяна “, с присъединяване на Кристен Стюарт, е, меко казано, объркващ, съгласно редица критици и анализатори на английския кралски живот. В него принцесата е показана като жена, която повръща, самонаранява се и мастурбира.

Подробностите за сюжета са разказани в рецензията на лентата, оповестена в „ Индипендънт “, оповестява БГНЕС.

Във кино лентата, режисиран от Пабло Ларейн, сцена, в която принцесата отпраща шивачката си, тъй като „ би трябвало да мастурбира “, вбеси традиционалистите. Филмът съдържа и подиуми, в които основната героиня страда от булимия - повръща и се самонаранява.



„ Поради тези моменти може да се допусна, че „ Спенсър “ е неприличен и воайорски филм, който е по-близо до таблоидите, в сравнение с до киното. Но това не е по този начин. Подобно на по-ранния филм на Ларейн „ Джаки “, в който Натали Портман играе ролята на вдовицата на Джон Кенеди, това е лиричен, елегичен разказ “.



Световната премиера на „ Спенсър: Тайната на принцеса Даян “ се състоя на 3 септември.

През юни предходната година беше обявено, че доста фенове са смутени от избора на Кристен Стюарт за ролята на принцеса Даяна във кино лентата на Ларейн.

The new teaser poster for featuring Kristen Stewart as Princess Diana is absolutely stunning (and heartbreaking).
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР