Н ова Броудкастинг Груп получи поредно признание за социално отговорната

...
Н ова Броудкастинг Груп получи поредно признание за социално отговорната
Коментари Харесай

ПРОМЯНАТА с поредно признание за общественозначимия си принос

Н ова Броудкастинг Груп получи следващо самопризнание за обществено виновната самодейност ПРОМЯНАТА в премиите „ Златно сърце”. Отличието в категория „ Медиите и обществените дела “ на Годишните награди за корпоративна обществена отговорност беше присъдено за специфичното издание на състезанието, което се концентрира върху децата и младежите, най-тежко наранени от COVID-19 рецесията.

През миналата година най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, в партньорство с Reach for Change България – ПРОМЯНАТА оказа помощ на 2538 деца и техните фамилии да останат здрави и образовани, макар следствията от световната пандемия.

Комбинацията от грант, нефинансова и медийна поддръжка са съумели да допринесат и за развиването на организационния потенциал на финалистите през 2020 година – “Амалипе”, “Бъдеще за децата”, “Национална мрежа на здравните медиатори”, “Подарете книга” и “Първи юни”.

За ПРОМЯНАТА

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи от цялата страна да са здрави, да се развиват от най-ранна възраст, да имат по-качествено обучение и да получат еднакъв старт в живота. Специалното издание на ПРОМЯНАТА през 2020 година се реализира в партньорство с ING, Аурубис България, NN България.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Клиент се обръща към млад художник: - Колко коства тази картина? - Пет хиляди $. - Да не би да сте полудели? Човек може да… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ него се показва, че връзките сред Европейски Съюз и Анкара са на исторически ниско равнищеПо-рано управляващите на Северна Македония оповестиха експулсирането на съветски посланик от странатаПопулярният браузър има още една година животТъжната новина оповести във Фейсбук неговата сестраПрезидентът организира телефонен диалог с министър-председателя на ГърцияНе пропускайте финала на третия сезон на комедийния сериал в петък от 21:00 ч. по NOVAЖители на няколко села в Северозападна България се събраха, с цел да изразят недоволството си от изискванията, в които са принудени да пътуватТова съобщи служебният министър на земеделието, храните и горите Христо БозуковВчера президентът Румен Радев ги упрекна в абдикацияУдължаването на периода за паспортизацията на здания с още две години не взема решение проблемитеКралицата е осведомена и двете фамилии са във екстаз от новината, се показва в изказване, направено от Бъкингамския дворецСлед офанзивата обвинените са избягали с минимум две коли, а полицията е тръгнала по петите имКокерът Роко бе назначен в шотландска спиртоварна, с цел да открива нередности по дървените бурета за уискиЕрдоган: Не деца умират в палестинските градове, а самото човечествоТова удостовери дефинитивно Окръжният съд в БлагоевградДвамата по този начин и не доближават до другия завършек на мостаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР