Н ито скъпи серуми, нито безценни кремове! Някои холивудски звезди

...
Н ито скъпи серуми, нито безценни кремове! Някои холивудски звезди
Коментари Харесай

Хитринките за красота на холивудските звезди

Н ито скъпи серуми, нито скъпи кремове! Някои холивудски звезди разчитат на естествени хитринки за своя външен тип.

Ето какво имаме поради:

Ема Стоун

Актрисата страда от алергии и това е повода да се обърне напълно към артикули с естествен генезис. "Просто употребява масло от гроздови семки, с цел да хидратирам кожата на лицето си ", показа преди време тя пред style.com. Тя употребява въпросното масло и като лосион за тяло, и като крем, и като серум за лице. "Мириша на грозде от самото начало ", споделя още актрисата, споделя.

Скарлет Йохансон

Актрисата е споделяла, че страда от червени петна, които се появяват преди огромни събития. За да се оправи с казуса, тя си поставя части лимон върху засегнатите сектори. "Може би звучи необичайно, само че не ми нервира кожата по никакъв метод ", споделя тя.

Приянка Чопра

Моделът има в действителност безупречна кожа, а става известно, елементарно можем да забъркаме съставките за нейната загадка. "Понякога поставям кисело мляко с малко куркума и... това е! Това е индийска рецепта ", споделя тя пред New York Times. И добавя, че куркумата е същински врач за кожата.

Миранда Кер

Моделът не се тормози от някои по-остри миризми и постоянно си прави маска за коса с кокосово масло и ябълков оцет. "Малко мирише, само че след това употребявам еликсир и миризмата се отмива ", разяснява тя.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР