Н епростими предателства и още мистериозни разкрития очакват зрителите в

...
Н епростими предателства и още мистериозни разкрития очакват зрителите в
Коментари Харесай

Калин на тест с детектор на лъжата в „Братя”

Н епростими изменничества и още мистериозни разкрития чакат феновете в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по

Напълно обезверен от житейските удари, които му се стовариха в последно време, контрольор Йосифов вижда, че целият стрес води до неточности от негова страна. С типичната си аналитичност той стартира да се съмнява даже и в своите лични дейности. Оказва се, че не е единствен.

Черкезов го следи изкъсо и ревизира професионалните му стъпки и решения. Калин е наясно със загубата на доверие, която самичък е предизвикал, само че не знае по какъв начин да се измъкне от заплетената обстановка. Инспекторът е подложен на детектор на лъжата и е мощно обезпокоен за изхода от него. Какво ще покаже полиграфът и по какъв начин ще рефлектират резултатите от него върху по-нататъшното следствие по случая „ Донков “?

Готова на всичко, с цел да раздели Лора и Драго, Юлия Опланчик търси съдружници, които биха могли да й оказват помощ за нейния остроумен проект. Разглезената милионерска щерка стартира да шпионира майката на обичания си. Тя пробва непременно да се запознае със Снежа и да я завоюва някак на своя страна. Дали ще успее да се добере до нея и какво е възнамерявала, с цел да я въвлече в своята рискова игра?

Провокирана от изразените съмнения на Драго, Лора следи Юлия все по-внимателно, с цел да ревизира версията му, че у хубавицата има нещо подозрително. Лора неколкократно подлага новата си другарка на тест и се надява по този метод да разбере дали момичето крие нещо от нея. Как ще се оправи Юлия с инспекцията и какви заключения ще си направи Лора?

Черкезов все по-често посещава организацията на Ива поради организацията на празненството по случай рождения му ден. Те откриват, че имат общи ползи и даже им е доста занимателно дружно. Какви са същинските планове на служителя на реда, какъв непредвиден подарък ще й направи и по какъв начин Ива ще одобри неговата изненада?

Не пропускайте престъпната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на

Последвайте и на „ Братя “.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускайОбратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗащо популацията на страната се сви с близо 35 хиляди душиХитове, истинска сценография и артистично наличие превзеха сцената на шоутоПолитикът, който ще бъде повдигнат като претендент за канцлер от ХДС и ХСС, има огромни шансове да застане отпред на ГерманияКакво показа известната певица в ИнстаграмТе са били заселени на острова през 2011 година, с цел да бъде възобновена популацията тамПрезидентът изрази вяра, че още тази седмица може да се свика новият парламент " Знаех, че ориста ни е да бъдем дружно ", написа артистът в пост в ИнстаграмРойтерс: Очаква се източването на водата от резервоарите на авариралата атомна централа да продължи десетилетияПотегляме на следващото виртуално пътешествиеКъсно в понеделник бе обявено, че е намерено тялоХората се притесняват, че ще заплащат солени сметки за кубици, които не са консумиралиВластите ускориха ограниченията за сигурност в МинесотаУченик откри огън по полицаиNuance създава технологии за гласово разпознаванеРазпоредено е да бъдат подхванати всички противоепидемични меркиДепутатите резервираха минута безмълвие в памет на брачна половинка на английската кралица, а след това приказваха за заслугите муОт мрежата Трансферът на Робърта е фак
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР