Н еочакваната реалност, в която живеем повече от година, промени

...
Н еочакваната реалност, в която живеем повече от година, промени
Коментари Харесай

Пазаруване с кауза

Н еочакваната действителност, в която живеем повече от година, промени голям брой фундаментални посоки в нашия живот като това по какъв начин учат децата ни, по какъв начин редуваме работата в офис и домашна среда, пазарим, пътуваме, поддържаме връзка.

Непроменен обаче остана фактът, че в една нестабилна социална и икономическа среда, обществено уязвимите хора и групи, стават още по-уязвими, поради спомагателната застоялост и непредвидимост. Според данни на Национален статистически институт, през 2020 година линията на беднотия нараства с 9.2% по отношение на миналата година, а относителният дял на представителите на популацията с извънредно ниски приходи нараства с 1,2%.

Често улисани в делничните си задания, в потока от връхлитаща информация и настоящи промени, не мислим за формалните статистики и за това, че зад тях стоят действителни хора и техните ориси. Ето за какво, точно там – в най-рутинните, в най-обикновените задания от нашия делник, е значимо да се случи дребната, само че безпределно скъпа крачка от положителното желание към действителната поддръжката за подобен вид хора и групи. И става известно това даже е доста елементарно, когато следвайки личния си лист с покупки, прибавим още един или два хранителни продукта да вземем за пример. Защото това към този момент може да бъде:

Пазаруване с идея
 a
Щастливи сме да споделим за положителната процедура на една от огромните търговски вериги у нас, която припознава това да прави положително като персонална идея, години наред. Вече 6 следващи години, BILLA България взаимно с Българския Червен кръст, поддържа хиляди хора в неравностойно състояние в границите на акцията за добротворство – “.

Количката, която трансформира животи

Всичко стартира с една елементарна количка, която може би, най-малко на пръв взор, наподобява като всяка друга в магазина. Лесно ще я откриете – среща се в касова зона във всеки обект на BILLA в страната и е обозначена със слогана на самодейността.

В реалност тя е друга, тъй като дава опция на всеки от нас да сложи в нея съществени артикули, които БЧК да разпредели на хора в неравностойно състояние. Ценността ѝ не се мери само със цената на храните вътре, а с животоспасяващата роля, която имат те.

Храната, която носи същинска стойност

Какво съдържа количката, която трансформира животи? Това могат да бъдат както брашно, варива и макаронени произведения, по този начин и захарни артикули, олио, зеленчукови и месни консерви. С други думи, трайни храни, които сигурно ще послужат по предопределение за обществено уязвими групи и хора, живеещи под прага на бедността, такива, които имат съществени болести или затруднено развиване, както и многодетни безработни фамилии, бездомни хора и пенсионери.
 c
Храната като израз на поддръжка

Само през второто тримесечие на тази година, дарителската акция „ Купи и подари “ е помогнала на 760 души и 2095 бенефициенти от 18 институции. В резултат от стореното положително, BILLA събра над 7,3 тона храни от първа нужда на обща стойност над 20 000 лева Това са 1,3 тона съществени хранителни артикули повече, в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

Основната заслуга за този общ триумф е на всички лоялни консуматори, припознаващи идеята като своя. BILLA предизвиква положителния образец и дава своя принос като прибавя хранителни артикули към към този момент събраните дарения във всеки собствен обект, с цел да помогне на по-голям брой хора в потребност.

За край, ви насърчаваме да напазарувате вкусни и разнородни трайни артикули и да ги поставите в специфичните колички в касовата зона на обичания си магазин BILLA. Така ще извършите нечий живот по-добър!
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Жена пита мъжа си: - Къде е книгата ни " Как да доживеем до 100 години "? - Изхвърлих я, тъй като видях, че майка ти я чете... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЧервеният килим ще бъде един от най-многолюдните от годиниТя е с над 20% по-висока от тази за августРЗИ – София направи изненадваща инспекция в парламентаРуският президент се срещна с възпитаници във връзка началото на новата образователна годинаВъв кино лентата вземат участие още Пико Аликзандър, Асим Чодри, Лукас БравоОт МОН изготвиха графикТой е дал информация във връзка със сигнала против Борислав МихайловВ актьорския състав на " Непобедимите 4 " е майсторът на бойни изкуства и каскадьор Тони ДжаТе блокираха придвижването в двете направления на булевардите пред постройките на Министерски съвет и на ПрезидентствотоПроекторешението беше импортирано от БСППострадали са двамата водачи, като единият е в доста тежко състояниеМислете дългосрочноПри различен пътен случай е потърпевшо детеТова съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на " ИТН " " Усилията ни към този момент не са съответно оценени от сътрудниците, които поканихме на диалози ", разяснява водачът на БСПХората имат друг биологичен темп - вътрешният им часовник се движи с друга скорост, споделят експертитеОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР