Н ай-малкото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям, принц

...
Н ай-малкото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям, принц
Коментари Харесай

Принц Луи става на три! Кейт Мидълтън сподели очарователна снимка в Instagram

Н ай-малкото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям, принц Луис, става на три! Херцогът и херцогинята на Кеймбридж продължиха традицията си да разгласяват фотоси на своите деца във връзка рождените им дни.

Вчера следобяд двойката пусна пост в Instagram, включващ фотография на Луис преди да прекрачи за първи път входа на детската градина. Новият кадър демонстрира какъв брой доста е порастнал Луис през последната година, както и какъв брой доста наподобява на майка си!

"Три на следващия ден! Точно преди да прекрачи прага на детската градина за първи път, херцогът и херцогинята на Кембридж имат удоволствието да споделят нов облик на принц Луи ", показват от канцеларията на двореца Кенсингтън в Instagram.

За живота на принц Луи не се знае доста. Двойката се пробва да бъде дискретна за трите си деца - Луи, принцеса Шарлот, която е на пет (но навършва шест на 2 май), и седемгодишния принц Джордж.

Принц Луи е записан в същата детска граидна "Уилкокс ", в която е ходила сестра му Шарлот. Таксата в нея е до 3400 лири на период, според от възрастта на детето и определените занимания. Тя е покрай залата "Роял Албърт хол ".

Принц Луи е пети по ред за заместничество на английския трон. Той е следващото дете от английското кралско семейство, което посещава детска градина. Първи предстоящ престолонаследник, записан в частна детска градина, е татко му принц Уилям. Решението тогава е повлияно от майка му принцеса Даяна.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР