Н амирането на кралски персонал се оказва изключително трудно. Освен

...
Н амирането на кралски персонал се оказва изключително трудно. Освен
Коментари Харесай

Най-странните изисквания към кралския персонал

Н амирането на кралски личен състав се оказва извънредно мъчно. Освен да са вежливи и с внимание към детайла, е належащо те да съблюдават и някои, на пръв взор, странни условия.

направи лист с най-нестандартните неща, които би трябвало да съблюдава личният състав в Бъкингамския замък:

На детегледачките не е разрешено да употребяват обръщението "деца "

Въпреки че "деца " е много естествена дума, на бавачката на Кейт Мидълтън, Мария Борало, ѝ е неразрешено да я употребява. Децата би трябвало да бъдат наричани с имената им в символ на почитание към тяхната характерност. Тази концепция идва от колежа Норланд, където детегледачките се образоват да работят за богати фамилии.

Домашно приготвени ястия за коргитата на кралицата

Кучетата се третират освен като най-хубавия другар на индивида, само че и като кралски особи. Според някогашния готвач Дарън Макгрейди на коргитата им се оферират домашно приготвени ястия. Те имат свое лично меню с прясна храна, която включва заек, черен дроб, зеле и ориз.

Не се позволяват сурово месо, корички на сандвичите и чешмяна вода

За да се предпазят от хранително отравяне кралските особи заобикалят да ядат всевъзможни храни, които съставляват риск, като да вземем за пример суровото месо. Забранено е пиенето на чешмяна вода по време на пътешестване, екзотични или пикантни храни, както и коричка на сандвичите.

Морковите за конете би трябвало да бъдат с избрана дължина

Не единствено коргитата, само че и конете се третират като царе. На тях би трябвало да им се дават моркови с размер, колкото пръст и обелени. Тъй като от време на време кралицата ги храни сама, дължината би трябвало да е идеална.

Децата би трябвало да се предизвикват да играят извън

Детегледачките, които се грижат за кралските наследници минават през особено образование, в което един от акцентите е, че децата би трябвало да се предизвикват да играят навън и да бъдат извеждани на чист въздух. Това предизвиква преподаването посредством игра, като каране на колело, градинарство и игра с домашни любимци.

Чаят се подготвя по характерен метод

Няма нищо по-британско от времето за чай, като кралското семейство има свои открити правила. За чаша чай е нужна чаена лъжичка билки, млякото се прибавя последно, всеки чай се прави на избрани градуси, които се мерят с термометър. За зеления чай са нужни 3 минути, а за черния – 5, като подсладителя е постоянно мед.

Кралицата би трябвало да бъде поканена на вечеря по специфичен метод

За кралските особи послание като "Вечерята е на масата! " е изцяло неуместно. Задължително е кралицата да бъде поканена на вечеря по вежлив, само че грациозен метод. "Ваше величество, вечерята е поднесена " е една от най-приемливите обръщения към Елизабет II.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР