Н.А. е арестуван в резултат на незабавни полицейски действия по

...
Н.А. е арестуван в резултат на незабавни полицейски действия по
Коментари Харесай

Крадец вилнее в Студентски град, но…

Н.А. е задържан вследствие на незабавни полицейски дейности по сигнал за навлизане в търговски обект в ж.к. „ Студентски град “ тази нощ; Наложена му е 72-часова мярка за неотклонение.

В ранните часове на днешния ден, към 2.35 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за навлизане в магазин за алкохол и тютюневи произведения в ж.к. „ Студентски град “. Незабавно към мястото бил ориентиран екип на Столична дирекция на вътрешните работи. В резултат на бързите и професионални дейности на служителите на реда, в региона бил арестуван причинителят Н.А., директно откакто влезнал с щурм в комерсиалния обект, от който лишил парична сума.

По случая е формирано бързо произвеждане и известена Софийската районна прокуратура. На арестувания е повдигнато обвиняване по член 196, алинея 1, т. 2, вр. член 195, алинея 1, т. 4, вр. член 194, алинея 1, вр. член 29, алинея 1, б. „ А “ и „ Б “ от Наказателен кодекс. Предвид обстоятелството, че закононарушението е осъществено в изискванията на рисков рецидив, наблюдаващият прокурор е постановил за Н.А. мярка за неотклонение до 72 часа. Предстои да бъде прегледано и искане за налагане на непрекъсната мярка „ задържане под стража “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР