Н а 23 април във стартира втори сезон на кулинарната

...
Н а 23 април във стартира втори сезон на кулинарната
Коментари Харесай

Родни звезди готвят любимите си рецепти във „VIP хапка“

Н а 23 април във започва втори сезон на кулинарната уеб продукция на 7Talents . И в новите 10 епизода поредицата ще показва звезди от родния шоубизнес в една нетрадиционна за тях конюнктура, а точно – в кухнята!

Изпълнители, модели и п опулярни персони от екрана ще сложат престилките, с цел да разкрият обичаните си кулинарни изкушения и да опишат за какво те са специфични за тях. В новия сезон на „ VIP хапка “ ще се развихрят едни от най-коментираните български звезди, измежду които певиците Мона и DIONA, колоритните блогърки Красимира и Елисавета от „ Майко блага “, моделите Джулиана Гани и Златка Димитрова и доста други известни лица.
 VIP хапка vbox7.com
В рамките на всеки епизод на онлайн потребителите ще имат опция да научат забавна и истинска VIP рецепта, която могат и сами да подготвят в домашни условия. Те ще схванат какво е вдъхновението на известните персони за подготвяне на показаните предписания и каква е историята зад всяка от тях.

Какво ще ни подготвят звездите, кои са обичаните предписания, какво обичат да готвят за свои близки и другари и кои са най-забавните им моменти в кухнята – всичко това ще разберем от 23 април всеки вторник във Vbox7.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР