Мюзикхолен театър Пловдив ви очаква на 9 януари от 16:00

...
Мюзикхолен театър Пловдив ви очаква на 9 януари от 16:00
Коментари Харесай

Мюзикхолен театър-Пловдив играе две представления “Прераждане“ в един ден през януари

Мюзикхолен спектакъл Пловдив ви чака на 9 януари от 16:00 и 19:30 часа в Дом на културата „ Борис Христов “, с цел да се потопите в магията на спектакъла " Прераждане ".

Той споделя за любовта сред амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете, в опити да изживеят целия си живот дружно. Преминавайки през няколко прераждания, те доближават до нашето съвремие, в което най-сетне намират метода да бъдат дружно, без да бъде убит техния живот.

Спектакълът е с над 30 участници, 17 танца, динамична хореография и осветяване, 8м. на 3 м. LED екран, като употребява оптимално мултимедийното влияние, създаващо усещането за " жив " филм. Продължителността е час и 40мин., наситени с трагични моменти, епична музика, светкавични промени на подиуми, многообразие на танцови стилове и символика.

„ Прераждане “ е със специфичното присъединяване на Диан Райчев, Гергана Райчева, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Мюзикхолен спектакъл Пловдив съществува от 1993 година и има зад тила си участия в доста лични и непознати спектакли. Номиниран е 4 пъти за Награда „ Пловдив “, която печели през 2006г. Малките танцьори, участващи в Мюзикхолен спектакъл са носители на влиятелни награди от танцови национални състезания. В танцовата школа дребни и огромни получават умения по типичен, актуален и джаз танц, танцово шоу и други.

Билети можете да намерите във всички билетни каси на Ивентим - пред Община Пловдив, в Туристически информативен център ул. " Райко Даскалов " 1 (пл. Римски стадион), касата на Античен спектакъл, касата на Дом на културата " Борис Христов " и т. н.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР