Мюзикхолен театър Пловдив ви кани да се потопите в магията

...
Мюзикхолен театър Пловдив ви кани да се потопите в магията
Коментари Харесай

Мюзикхолен театър Пловдив ви кани да се потопите в магията на Прераждане

Мюзикхолен спектакъл Пловдив ви кани да се потопите в магията на " Прераждане " в неделя, 6 февруари 2022 година от 12:00 ч. в Дом на културата " Борис Христов “.

" Ще ви разкажем за любовта сред амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете, в опити да изживеят живота си дружно. Преминавайки през няколко прераждания, те доближават до нашето съвремие, в което най-сетне намират метода да бъдат дружно, без да бъде убит техният живот “, споделя Ники Серафимов, началник на Мюзикхолен спектакъл Пловдив.

Очаква ви зрелищно зрелище с над 30 участници, 17 танца, динамична хореография и осветяване, 8м. на 3 м. LED екран и употребявано оптимално мултимедийното влияние, създаващо усещането за " жив " филм.

В продължение на един час и четиридесет минути ще наблюдавате една приказно-фантастична история, наситена с трагични моменти, епична музика, светкавични промени на подиуми, многообразие от танцови стилове и символика, непредвидени обрати и образни резултати.

" Прераждане “ е със специфичното присъединяване на Диан Райчев, Гергана Райчева, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията, сюжетът и мултимедията са дело на Николай Серафимов, режисьор - Васил Караманлиев.

Спектакълът няма ограничавания по възраст и е подобаващ за всякаква аудитория с най-различни усети поради своя неповторим метод от новаторски решения, неизползвани до момента.

Мюзикхолен спектакъл Пловдив съществува от 1993 година и има зад тила си участия в доста лични и непознати спектакли. Номиниран е 4 пъти за Награда " Пловдив “, която печели през 2006г. Малките танцьори, участващи в Мюзикхолен спектакъл са носители на влиятелни награди от танцови национални състезания. В танцовата школа дребни и огромни получават умения по типичен, актуален и джаз танц, танцово шоу и други.

На 6 февруари в залата ще участва комисия от Награда " ИКАР " за номинация на спектакъла " Прераждане “ за тазгодишните награди.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР