Мюсюлмански духовник от Катар засне и публикува шокиращо ръководство за

...
Мюсюлмански духовник от Катар засне и публикува шокиращо ръководство за
Коментари Харесай

Гняв спрямо духовник от Катар, пуснал видео как трябва да се бият нежно жени

Мюсюлмански свещеник от Катар снима и разгласява шокиращо управление за това по какъв начин мъжете мюсюлмани би трябвало да бият съпругите си, а две седмици по-късно този акт продължава да вълнува обществените мрежи и да има куп мнения - множеството в отрицателен аспект.

Видеоклипът демонстрира Абд ал-Азиз ал-Хазрадж, който показва по какъв начин да " бъде осъдена " жена в сходство с ислямския закон. Ал Ансари даже е качил фрагментите в YouTube, написа БГНЕС.
За видеото той употребявал момче на учебна възраст, наречено Найеф, с цел да покаже върху него по какъв начин да се бие „ от обич “ - по този начин дамата може да почувства „ силата на мъжа “. След това духовникът споделя, че някои дами се радват да са омъжени за „ жестоки и мощни съпрузи “. Ал-Хазрадж обаче предизвестява: Някои хора удрят по лицето… Това не е разрешено “.
В управлението той споделя: “Пророкът Мохамед… Виж какъв брой милосърден е Ислямът. Пророкът не разрешава да се удря лицето. Той не разрешава на мъжете да бият дамите си по лицето. Пляскане по лицето, удряне в главата, разтрошаване на носа - всичко това е неразрешено. Биенето е за дисциплинираност. “
Ал-Ансари стартира урока с дълготрайност 3 минути и половина като споделя, че боят би трябвало да бъде лек и неусетен и че би трябвало да накара брачната половинка да усети мъжествеността и силата на брачна половинка си, както и личната си женственост. След това Ал-Ансари показва по какъв начин се бие брачна половинка, употребявайки са образец Найеф, като го удря по раменете, хваща го и го раздрусва, и споделя мощно: " Казах ти да не напускаш къщата! Колко пъти би трябвало да ти кажа? "
Духовникът продължава: “Скъпи фенове, доста хора - изключително тези, които са женени - биха желали да знаят по какъв начин да победят брачната половинка си. Необходимо ли е да биете жена си? Трябва ли човек да бие жена си всеки ден? Не. Първо, би трябвало да разберем, че мъжът е лидер на къщата. Лидерът има власт, тъкмо като управител на компанията. Ръководителят на къщата може да реши да дисциплинира жена си, с цел да може животът да продължи напред. Как брачният партньор бие жена си? Това би трябвало да е дисциплинарно пердашене от обич. Той я обича. Но първо, той би трябвало да я увещава - с други думи, би трябвало да я посъветва. След това би трябвало да се въздържа от шерване на леглото с нея. Ако всичко това не помогне, ние започваме биенето като последна инстанция. Това е неусетен пердах, който не оставя синини или предизвиква кървене. Боят, както одеве демонстрирах върху Найеф, е същинското нежно пердашене в исляма ".
Организаторът на Световното състезание по футбол - ФИФА - към този момент е под пресечен огън, че разреши провеждането на шампионата през 2022-ра година в страна, където хомосексуалността е противозаконна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР