Мюсюлманите могат да направят от Германия свой дом, ако осъзнаят,

...
Мюсюлманите могат да направят от Германия свой дом, ако осъзнаят,
Коментари Харесай

Лидерът на "Алтернатива за Германия": Мюсюлманите трябва да разделят личните си вярвания от политиката

Мюсюлманите могат да създадат от Германия собствен дом, в случай че осъзнаят, че религиозните им вярвания и политическите им цели би трябвало да са две обособени неща, съобщи някогашната съпредседателка на деснопопулистката партия " Алтернатива за Германия " Фрауке Петри в изявление за днешния брой на в. " Велт ам зонтаг ".
" Стига да одобряват изцяло, че религиозните им убеждения са нещо персонално и че от тях не би трябвало да следват политически претенции, могат да създадат от Германия собствен дом, както сториха към този момент доста други мигранти ", сподели Петри.

Тя предизвести, че " политическият ислям, въпреки това, е културно несъответстващ с нашето общество ".

Петри напусна партията дружно със своя брачен партньор Маркус Прецел и още няколко техни сподвижници броени часове след историческия триумф на групировката на федералните парламентарни избори на 24 септември. АзГ влезе за първи път в Бундестага с резултат от 12,6 %, което й обезпечи 90 депутати в долната камара на немския парламент.

Тя сподели още, че ще опита да образува нова парламентарна група, която няма да е отворена за радикални поддръжници АзГ и ще е произраелска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР