Мястото на вашата коалиция е важно. С тези думи държавният

...
Мястото на вашата коалиция е важно. С тези думи държавният
Коментари Харесай

Румен Радев открои пред ДБ нуждата от стабилност - ДБ подкрепят правителство на промяната

Мястото на вашата коалиция е значимо. С тези думи президентът се обърна към представителите на Демократична България. В нейно лице десният гласоподавател още веднъж откри своето посланичество в българския парламент, отреди си значима роля в новото 45-то Народно събрание и не по-малка значима роля в общия политически дневен ред на страната, сподели Румен Радев. Той предизвести, че сме изправени пред редица рецесии, което постанова основаването на устойчиво ръководство със солидна поддръжка в Народното събрание. Да се търси национално виновното решение в актуалната обстановка, настоя президентът Румен Радев. Този парламент би трябвало да одобри значими решения, посочи Румен Радев и изиска да чуе какви са целите на Демократична България. Той предизвести, че е рисково страната да влезе в политическо безвремие.

Христо Иванов уточни, че всички би трябвало да отчетат вота на гласоподавателите вярно. Ситуацията е комплицирана на доста равнища, уточни той. Три рецесии стоят пред страната - здравна, икономическа рецесия и рецесия на държавността. Отиващото си ръководство не е просто следващото държавно управление, което заради приключване на мандата си слиза от властта като част от един естествен либерален развой, посочи Христо Иванов. Това ръководство е натоварено с извънредно тежко проявяване, по мнението му. Според Иванов тази рецесия нито стартира, нито свършва с това ръководство, изясни Христо Иванов. Демократична България има своите амбициозни цели за разрешаване на трите рецесии, посочи той. Акцент за групировката е разрешаване на рецесията на държавността. Стана ясно, че групировката няма рекламация да получи третия мандат. Според Иванов втората партия би трябвало да се опита да сформира ново ръководство и Демократична България са подготвени да влязат в градивни диалози с партията на Слави Трифонов.

От Демократична България не желаят сформиране просто на някакъв кабинет, а желаят да се сътвори държавно управление на смяната. Демократична България не вижда по какъв начин те биха основала държавно управление, в случай че първата и втората партия не съумеят.

Формацията упорства за бързи изборни промени, в случай че ще се върви към предварителни избори.
анкета
Какво държавно управление ще имаме?
На ГЕРБ На Има Такъв Народ с плаваща поддръжка Всички против ГЕРБ На Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи Служебно държавно управление
На ГЕРБ

На Има Такъв Народ с плаваща поддръжка

Всички против ГЕРБ

На Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи

Служебно държавно управление
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР