Мярката с тестване на учениците можеше да се въведе в

...
Мярката с тестване на учениците можеше да се въведе в
Коментари Харесай

Педиатър: Мярката с тестването на учениците е закъсняла, но я приветстваме

Мярката с тестване на учениците можеше да се вкара при започване на образователната година. Тя закъсня, само че въпреки всичко я приветстваме. Това сподели за БТВ доцент Рада Маркова.

Според нея децата са набедени като главен риск за преместване на ковид незаслужено. Защото има данни, че при заболяло дете не се разболяват родителите или при инфектирани възрастни децата им не са заболели, добави медикът.
 Сигнал: Заразени с ковид учители преподавали на деца в село Царевци Сигнал: Заразени с ковид учители преподавали на деца в село Царевци
Болни от COVID-19 учители са преподавали на децата в главно учебно заведение " Петър Берон " в село Царевци до Аврен. За това алармират Българска национална телевизия прочие..

Според нея градивна мярка ще е горните гласове да са на ротационен принцип, а дребните да се тестват два пъти в седмицата, само че да са присъствено. Доц. Маркова съобщи и че децата са изкупителната жертва в биологична война поради това, че възрастните не са се ваксинирали и като общество не сме взели нужните ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР