Мярка за неотклонение Задържане под стража“, по отношение на Л.

...
Мярка за неотклонение Задържане под стража“, по отношение на Л.
Коментари Харесай

Арестуваха дупничанин, нападнал и ограбил 17 г. момиче

Мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, във връзка с Л. Д. / на 41., от гр. Дупница /, обвинен в обир на мобилен телефон, осъществен с приложимост на мощ над 17- годишно момиче, дефинира Окръжен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Йоланда Цекова.

Съдът почете импортираното от Окръжна прокуратура искане за взимане на най- тежката мярка за неотклонение. Защитата и обвинения не оспорват настояването. Обвиняемият е склонен да бъде арестуван под стража с оглед предпочитание за подписване на съглашение с прокуратурата.

Л. Д. е притеглен като обвинен за това, че на 22.12.2022 година към 0,05 часа в гр.Дупница, на ул. ”Свети Георги ” е лишил непозната движима движимост – мобилен телефон от владението на 17- годишно момиче с желание незаконно да го присвои, като е използвал за това мощ и действието съставлява рисков рецидив.

От материалите по делото събрани към сегашния миг може да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е причинител на действието, за което е притеглен като подобен. Видно от справката му за съдимост, той е неведнъж осъждан, като последното наказване „ отнемане от независимост ” е изтърпяно на 17.03.2022 година, което образува извода, че в случай че се взема друга от мярка за неотклонение ”задържане под стража ”, той би могъл да извърши друго закононарушение, написа в претекстовете на Окръжен съд - Кюстендил.

Определението може да се апелира и стачкува в тридневен период, считано от през днешния ден, пред Софийския Апелативен съд.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР