Мярка за неотклонение домашен арест постанови Окръжният съд в Силистра

...
Мярка за неотклонение домашен арест постанови Окръжният съд в Силистра
Коментари Харесай

Домашен арест за жена, опитала да убие приятеля си в Силистра

Мярка за неотклонение „ домакински арест " постанови Окръжният съд в Силистра на 44-годишна жена от града по обвиняване в опит за ликвидиране.

По данни на Апелативната прокуратура във Варна през нощта на 12 против 13 януари, след зародил скандал, Д.Н. пробвала съзнателно да умъртви 41-годишния мъж, с който живеела на фамилни начала. Тя му нанесла няколко удара с кухненски нож в региона на врата, тялото и главата. Потърпевшият бил откаран в болнично заведение, където се намира и сега. Няма заплаха за живота му. Жената е арестувана, предава 24 часа. 

Административният началник на Окръжната прокуратура в Силистра Ивелин Чафаланов сподели за Българска телеграфна агенция, че ще апелира наложената мярка. „ Аз подкрепям настояването за налагане на мярка „ задържане под стража " и смятам, че това е най-правилното. Наказанието, което се планува по член 115 по отношение на член 18, е отнемане от независимост сред 10 и 20 години ", сподели Чафаланов.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Силистра. Изясняват се всички обстоятелства и условия, довели до осъществяването на тежкото закононарушение, в това число и това имало ли е упражнявано домашно принуждение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР