МВР Полицейска операция по различни направления е извършена в петък, 22

...
МВР
Полицейска операция по различни направления е извършена в петък, 22
Коментари Харесай

11 мигранти опитали да избегнат полицейска проверка

 МВР Полицейска интервенция по разнообразни посоки е осъществена в петък, 22 октомври вечерта, на територията на София, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Акцията е за противозаконната миграция, непозволен таксиметров транспорт и разпространяването и владеене на наркотични субстанции. Участвали са служители на реда и чиновници на " Автомобилна администрация ".

 Проверени са 11 мъже, пробвали да избягат от полицейския надзор. Установено е, че те са жители на Афганистан със статут за краткотрайно престояване у нас.

Арестуван е млад мъж, от кого при обиск са конфискувани наркотични субстанции. Други трима, без документи, са отведени в полицията за определяне на самоличността им. Представители на ИААА са съставили два акта на таксиметров водач, при инспекцията станало ясно, че той не показал нужните документи за реализиране на таксиметрова и активност. Акт за административно нарушаване е формиран и на лидер, карал с британска шофьорска брошура с изминал период. Документът му е конфискуван, следва и дерегистрация на ръководеното от него транспортно средство, съобщи news.bg.

Проверен е и хостел на територията на столицата, където не са открити съществени нарушавания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР