МВР започва дисциплинарно производство срещу служител, който е участвал в

...
МВР започва дисциплинарно производство срещу служител, който е участвал в
Коментари Харесай

От фенклуба на Локомотив Пловдив с подробности за масовия бой със замесен полицай

МВР стартира дисциплинарно произвеждане против чиновник, който е взел участие в всеобщия пердах с футболни почитатели в Пловдив. Според очевидци той е намушкал с нож 16-годишен юноша, взел участие в мелето.

"След случая видяхме опит да се настрои обществото против футболните почитатели. Подобни случаи е елементарно да се жигосат, когато се нарекат почитатели или ултраси. В България за жалост това е присъда. В годините обаче се доказахме със обществените и публични действия, тъй като за нас това в никакъв случай не е било просто футбол “, съобщи в утринния блок на БТВ Атанас Нейков, представител на фенклуба на "Локомотив Пловдив ".

Масов пердах пред заведение в Пловдив: Има ранени и задържани

"Този пердах няма общо с футбола, тъй като в деня не е е имало мач или събитие. Говорим за елементарна случа сред жители в заведение. Възникнал е спор. Въпросът е за какво служителят на реда, като се изключи че не се е легитимирал, е носил и нож със себе си. Ако се беше показал, можеше и да не се стигне до пердах ", сподели още той.

От фенклуба на „ Локомотив Пловдив “ молят за бистрота, защото има забъркан полицейски чиновник.

"Надяваме се следствието да третира всички забъркани по един и същи метод, както и да не се търси изкупителна жертва “, разяснява Атанас Нейков.

Пострадалото 16-годишно момче, което е с голям брой порезни рани от нож, е изписано от болница. Според Нейков е порязан по главата и ръцете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР