МВР установи в рамките на денонощие 22 водачи, седнали зад

...
МВР установи в рамките на денонощие 22 водачи, седнали зад
Коментари Харесай

КАТ глоби 2600 водачи и пътници за ден, залови 29 неадекватни шофьори

МВР откри в границите на денонощие 22 водачи, седнали зад кормилото след приложимост на алкохол и седем, карали под въздействието на опиати, оповестиха от ведомството. Установени да карат след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила са 15 души, а седем са управлявали транспортно средство с над 1,2 промила, трима са отказали тестване. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат седем водачи, а петима са отказали тестване, оповестява Българска телеграфна агенция. 
Прочетете още
В рамките на профилираната полицейска интервенция са тествани 7888 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 10 526 водачи и пасажери. Съставени са 2192 фиша и 525 акта.

От систематизираните данни по метода „ линеен надзор “ са тествани 1993 моторни транспортни средства и 2396 водачи и пасажери. Съставени са 667 фиша и 112 акта. Установени са двама водачи да карат след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила. Един е засечен да кара под влияние на наркотични субстанции или техни аналози.

Данните са междинни и в тях са включени резултати, систематизирани към 16 часа през днешния ден.

Един човек е умрял, а други 40 са ранени при станалите 26 тежки произшествия през миналото денонощие в страната, заяви по-рано Министерство на вътрешните работи.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР